CS:GO IEM Katowice Major 2019 – ENCEn matka kirkkaissa valoissa käynnistyy

major

Suomalaisen ENCE eSportsin pelit käynnistyvät legendaarisessa Katowicen CS:GO Major-turnauksessa keskiviikkona. Vedot sisään Coolbetille ja Live stream auki. Tsekkaa artikkelin lopusta!

Suomalainen ENCE eSports suorastaan jyräsi vastustajansa edellisessä EU Minor -turnauksessa ja varmisti näin ollen Challenger-statuksensa Katowicen Major-turnaukseen. ENCE on pelannut viime aikoina niin hyvin, että turnaukseen lähtiessä asetelma onkin varsin kutkuttava. Tämä juna on valmis puksuttamaan, vaikka päätyseinästä läpi!

Oletko muuten jo kuullut The Verkkarsin huikeaa ENCEn kannatuslaulua? Tsekkaa tästä!

IEM Katowice Major 2019: New Challenger Stage – Näin pelataan

New Challengers Stage -matsit pelataan 13.2.-17.2.2019 ja kaikki 16 joukkuetta ovat samassa lohkossa. Puolet tiimeistä oli jo entuudestaan Challenger-statuksella ja loput kahdeksan saivat sen onnistumisellaan Minor-turnauksessa. Suomalaisjoukkueemme on yksi näistä Minor-onnistujista – se olikin täysin pitelemätön vastustaja tammikuussa pelatussa turnauksessa.

Kahdeksan parasta joukkuetta pääsee jatkamaan New Legends -stagelle. Loput jäävät nuolemaan näppejään ja lähtevät kotimatkoilleen.

Otteluohjelma muodostuu aina pelattujen matsien perusteella, joten tällä hetkellä tiedossa on vain seuraavaksi vastaan asettuva joukkue. Muita ensimmäisen kierroksen ottelupareja voit tutkia halutessasi tästä.

ENCE vs Spirit – Keskiviikkona tärähtää

Ensimmäisenä vastaan asettuu venäläishenkinen Spirit. ENCE ei aiemmissa kohtaamisissaan ole varsinaisesti mässäillyt Spiritin kustannuksella, niin lähtee se silti selvänä ennakkosuosikkina otteluun. Matsi starttaa alustavasti klo 16:20, mutta koneen ääressä kannattaa olla hyvissä ajoin sillä kuten aiemminkin on todettu, niin eSports matsien aikataulut voivat muuttua lennossa reippaasti suuntaan tai toiseen!

Coolbetin kautta maistuvat diilit eSports vedonlyöntiin. Avaa tili alla olevasta painikkeesta tai kirjaudu jo olemassa olevalle tilillesi. Betsit sisään ja lisäjännitys otteluun on taattu. Tsemppiä vetoihin!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Matsit on katsottavissa ilmasena live streamina Twitchin kautta. Kaikki ottelut sisältävät laadukkaan englanninkielisen selostuksen ja studion.

MATSI AUKI TÄSTÄ!

 

Katso myös: CS:GO ENCE eSportsin tie Majoreihin – tässä kaksiosainen dokumenttisarja


Joukkueet: