ESL Pro League täydessä vauhdissa – CS:GO-kisassa tarjolla 3000 € palkintopotti

Elisa Masters CS:GO

ESL Pro League tarjoaa seuraaville viikoille huippumatseja päivittäin, joten luvassa on todellista CS:GO-fanin unelma-aikaa.

ESL Pro Leaguessa on mukana kaikki maailman parhaimmat joukkueet. Suomalaisten katseet kääntyvät ENCEn sekä Aleksib:n johtaman Ninjas in Pyjamasin suuntaan. NiP ei onnistunut Katowicessa, mutta siitä iso osuus meni turnauksen alla tapahtuneen pelaajavaihdoksen piikkiin. Nyt tekosyyt on käytetty, joten olisi korkea aika osoittaa tiimin potentiaali. Varsinkin Aleksib kaipaa kipeästi menestystä, koska G2-ura päättyi pannukakkuun. Potkujen jälkeen G2 Esports on äitynyt aivan uskomattomaan vireeseen ja on tällä hetkellä ehdottomasti maailman kovin tiimi.

ENCE puolestaan lähtee turnaukseen uusitulla viisikolla, kun tanskalainen valde penkitettiin ja tilalle kaapattiin israelilainen NertZ. ESL Pro League voi tulla joukkueelle vielä hieman liian nopeasti, kun muutenkin materiaali ei ole aivan maailman kärjen luokkaa.

Seuraavien viikkojen aikana on käynnissä myös huikea CS:GO-kisa, jossa on peräti 3000 euron palkintopotti. Pääset lukemaan lisätietoa kisasta täältä!