CS:GO Majorien Challenger Stagen taisteluparit selvillä – Mukana myös suomalaisnimi!

Erittäin suuressa suosiossa olevan Counter-Strike: Global Offensiven tämän vuoden toinen Major-turnaus käynnistyy tuotapikaa. Luvassa on reilun viikon verran aivan ultimaattista kädenvääntöä miesten kesken. Miten käy harmaiden uutispilvien seassa leijailevan ENCE eSportsin?

Berliinin Major-turnaus alkaa tutusti New Challenger -luokassa ja ensimmäiset otteluparit ovat nyt selvillä. Turneen avausottelu tärähtää tulille klo 13:00 ja illan viimeinen hidas on merkitty alkavaksi klo 21:45. Täyttä tykitystä on siis luvassa koko päiväksi.

Haastajien joukossa nähdään myös suomalaista osaamista, kun Serbian lippua kantava CR4ZYn ottoNd pääsee iltapäivästä lauteille. CR4ZYn avausottelu pelataan perjantaina 23.8. klo 16:45 ja se on muiden avausmatsien mukaisesti yhdestä kartasta poikki.

Miten käy ENCEn?

Suomalaisen e-urheilun kärkijoukkue ENCE eSportsin pelit käynnistyvät puolestaan vasta seuraavan viikon puolessa välissä, kun New Legendsien matsit starttaavat. Mikäli CR4ZY selvittää tiensä seuraavaan vaiheeseen, niin on hyvin mahdollista, että pääsemme todistamaan suomalaisten keskinäistä taistoa.

Ilmassa on leijunut varsin huolestuttavia uutisia nimenomaan ENCEn yläpuolelta ja jääkin nähtäväksi, että onko näillä mahdollisia vaikutuksia suomalaisten otteisiin pelikentillä. Huhut kertovat, että ENCEn IGL (in game leader) Aleksib olisi siirtymässä toiseen joukkueeseen ja hänen saappaisiin olisi astumassa aiemminkin ENCEn väreissä pelannut suNny.

SuNny on tällä hetkellä vielä mousesportsin merkityssä rosterissa, mutta on ollut jo pidemmän aikaa telakalla pelaavasta rosterista. Erittäin mielenkiintoista nähdä, että minkälaiset roolitukset tulisivat olemaan uudessa ENCE eSportsissa ja onko Aleksibn siirtyminen toiseen tiimiin ainoa pelaajamuutos? Aika näyttää.

Lue myös: StarLadder Major Berlin 2019 CS:GO – Challenger Stagen otteluohjelma


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,