CS:GO Major Berlin – Aivan hermeettinen välipäivän hassuttelu, eli parhaita paloja huikeista stream-lähetyksistä

Major

Berliinissä pelattava CS:GO Major-turnaus on nyt edennyt siihen vaiheeseen, että kaikki Champions Stagen lavalle nousevat tiimit ovat selvillä. Matseja on voinut ihastella suoratoistopalvelu Twitchissä, jossa selostusta riittää jokaiseen makuun. 

StarLadderin järjestämä CS:GO -turnaus on aiempiin turnausjärjestäjiin hieman tiukentanut nyörejään sen suhteen, että kenellä on heidän mielestään lupa selostaa GOTV:n kautta puskettavia matseja. Tämän karun kohtalon sai kokea myös suureen suosioon päässyt pelaajatcom:n erittäin autenttinen ja omistautunut selostaja / kommentaattoriryhmä. Kielto oli selkeä ja ilmeisesti jo kertaalleen myytyjen oikeuksien vuoksi heillä ei ollut muuta vaihtoehtoa, kun alkaa tuottamaan sisältöä englanninkielellä.

Tästä Olvari ja kumppanit eivät suinkaan lannistuneet vaan lanseerattiin aivan uusi suomen- ja englanninkielen sekoitus ”myllyenglanti”, jonka ei ole tarkoituskaan kuulostaa kauniilta. Ei voi, kun ihailla sitä aitoutta ja fiilistä mikä tästä omintakeisen kielen suoltamisesta välittyy.

Kokosimme tähän muutamia highlightejä, joita ystävälliset Twitch-käyttäjät ovat näistä herkkupaloista koonneet. Yrittäkääpä olla nauramatta, nimittäin ainakaan näytön tällä puolen se ei onnistunut kovinkaan hyvin.

HUOM. Ei suositella kuuntelemaan kirjastossa, kirkossa tai muillakaan julkisilla paikoilla ilman kuulokkeita.

Aleksib niputtaa AVANGAR:in Overpassissa

Barbie Girl myllyenglannilla vedettynä

ENCE tasoittaa MIBR:iä vastaan Inffissä

sergej ottaa kolme vessakäytävällä

 

Lue myös: StarLadder Major Berlin 2019 CS:GO – Otteluohjelma, joukkueet ja live stream


Joukkueet: