Lähde: Major-turnauksessa tiukka linja koronan suhteen – pelaajat hermona asiasta

IEM Katowice Major

CS:GO:n Major-turnaus käynnistyy Tukholmassa 27. lokakuuta ja finaali on ohjelmassa puolestaan 7. marraskuuta.

Pitkään Majoreiden yllä oli epävarmuutta koronan vuoksi. Fanien onneksi turnaus päästään pelaamaan ja kaiken lisäksi Avicii Arenalla saapuu myös katsojia paikan päälle. Turnauksen ympärillä on tietysti tiukat koronatoimet, joiden avulla tapahtuma pyritään pitämään turvallisena.

Dexerto-sivusto tietää kertoa, että koronatoimet ovat viety niin pitkälle, että positiivinen testitulos pelaajalle tarkoittaa jäämistä sivuun turnauksesta. Syksyllä pelatussa IEM Cologne -jättiturnauksessa koronaa sairastaneilla oli mahdollisuus pelata hotellihuoneesta, mikäli vointi sen salli. Tukholmassa tätä mahdollisuutta ei ole, vaan positiivinen testitulos tarkoittaa tippumista rosterista.

Tämä on aiheuttanut Dexerton saamien tietojen mukaan kritiikkiä joukkueiden puolesta, sillä linjausta pidetään liian tiukkana.

Turnauksen järjestäjä PGL salli kuitenkin jokaisen joukkueen nimetä varapelaajan, jonka on mahdollista tulla mukaan peleihin äkillisen poissaolon sattuessa. Kaikkien joukkueiden rosterit varapelaajineen pääset lukemaan TÄSTÄ!


Ottelut: