CS:GO:n Majorit palaa Eurooppaan – BLAST toimii vihdoin järjestäjänä

Venäläiset Valve PGL Legends Stage Pariisin Paris Major CS:GO Major Evil Geniuses CS-selostaja MOUZ majorin elisa masters espoo cs iem cs:go major ENCE

CS:GO:n vuoden 2023 ensimmäinen Major-turnaus tullaan pelaamaan Euroopassa. Asiasta uutisoi todella luotettava Dexerto.

Majorit ovat ylivoimaisesti vuoden kovimpia CS:GO-tapahtumia, joiden isäntäkaupunkien julkistus on aina odotettu hetken. Tämän vuoden toinen Major-turnaus pelataan Brasilian Rio de Janeirossa.

Ensi vuonna ollaan palaamassa jälleen Eurooppaan, sillä Dexerton mukaan BLAST saa vihdoin järjestääkseen Major-turnauksen. BLAST on oikeastaan ainut iso turnausjärjestäjä, joka ei ole vielä koskaan isännöinyt huipputurnausta. Fanit ovat odottaneet jo pitkään BLASTin vuoroa, sillä se on tunnetusti järjestänyt loistavia CS:GO-turnauksia.

Tanskalainen turnausjärjestäjä on viemässä tapahtuman Ranskaan ja Pariisiin, joten luvassa on varmasti ikimuistoinen turnaus. Vuoden 2023 ensimmäinen Major-turnaus pelataan 8.-21.5. välisenä aikana.

Tämän vuoden Rion Majoreissa ei suomalaispelaajia tulla näkemään, mutta suomalaisorganisaatio ENCE nähdään mukana turnauksessa.