fbpx
KotiCS:GO-opas – näin heität savut, liekit ja valot

CS:GO-opas – näin heität savut, liekit ja valot

CS:GO VINKIT - OPI KÄYTTÄMÄÄN UTILITYJA TEHOKKAASTI

Olemme koonneet tälle sivulle kaiken oleellisen, jotta pääset harjoittelemaan erilaisia savu, valo ja liekkikomboja CS:GO-pelissä. Sivulta löytyy ohjeet myös jumpthrown käyttöönottoon ja vinkit harjoittelupalvelimen parhaisiin asetuksiin.

Haluaisitko osata heittää savut ja muut taktiset kamat samalla tavalla kuin Pro-pelaajat? Tälle sivulle on koottu kaikki tarpeellinen, jotta saatte vietyä tiiminne taktiikat seuraavalle tasolle!

CS:GO:ssa on monia eri osa-alueita, jotka on tärkeää osata, jotta voittaminen olisi helpompaa. Ampuminen on luonnollisesti iso osa tätä, mutta tämän lisäksi on muita yksityiskohtia, joilla on jättimäinen merkitys. Näihin yksityiskohtiin kuuluvat erilaiset savut, poltot ja valot, joita on tärkeää osata heittää. Oikea-aikaisesti räjähtävä valokranaatti vastustajan edessä tietää käytännössä ilmaista frägiä ja tietyt savut puolestaan varmistavat sen, että pääset etenemään eri puolille karttaa vihollisen huomaamatta.

Myös käynnistysasetukset on hyvä olla kunnossa, jotta pelin saa optimoitua parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän myötä päätimme koota yhteen sivun, jonka avulla pystyt saamaan pelistä mahdollisimman paljon irti.

Harjoitus tekee mestarin on ehkä kliseinen sanonta, mutta se pätee myös CS:GO:hon. Tähtäsi sitten huipulle tai pelasi vain omaksi ilokseen, niin näillä vinkeillä on mahdollisuus parantaa omaa pelikokemustaan roimasti.

Kuinka luoda oma CS:GO-testiservu / harjoittelupalvelin?

Testiservun pääset luomaan suoraan pelistä. Voit valita pelimuodoksi harjoittelun bottien kanssa ja valita sitten perustettavan servun ilman botteja. Tämän jälkeen voit valita haluamasi kartan, jonka kamoja haluat opetella.

Mappiin päästyäsi kannattaa ottaa käyttöön harjoittelukonffit, joiden avulla saat rundiajan 60 minuuttiin sekä loputtomat savut, poltot ja valot. Tämän lisäksi pystyt käyttämään noclip-komentoa, jolla pystyt lentämään ympäri karttaa seinien läpi.

Harjoituskonffit (kopioi nämä consoleen):

sv_cheats 1;bot_kick;mp_limitteams 0;mp_autoteambalance 0;mp_maxmoney 60000;mp_startmoney 60000;mp_buytime 9999;mp_buy_anywhere 1;mp_freezetime 0;mp_roundtime 60;mp_roundtime_defuse 60;mp_respawn_on_death_ct 1;mp_respawn_on_death_t 1;sv_infinite_ammo 1

sv_grenade_trajectory 1;sv_grenade_trajectory_time 15;sv_showimpacts 1;sv_showimpacts_time 10;ammo_grenade_limit_total 5;mp_warmup_end;mp_restartgame 1

Koska consoleen mahtuu vain tietty määrä tekstiä kerrallaan, niin komennot on jaoteltu kahteen osaan. Voit siis kopioida sv_infinite_ammo 1:een asti ensin ja sen jälkeen kopioida sv_grenade_trajectory 1:stä eteenpäin.

Mitä eroa on 64/128-tickraten omaavilla palvelimilla?

Tickrate on yksikkö, joka kertoo miten paljon datapaketteja pelaajan ja serverin välillä lähetetään. Mitä korkeampi tickrate on, niin sitä viiveettömämpi ja häviöttömämpi pelikokemus on.

Valven tarjoamat matchmaking serverit pyörivät 64-tickratella, kun taas valtaosa kolmansien osapuolien (FACEIT, Esportal, ESEA jne.) tarjoamista pelipalvelimista pyörivät 128-tickraten päivitystiheydellä. Tickraten suuruuden ja muuta verkkoliikenteeseen liittyvää graafia saat näkyville syöttämällä CS:GO:n consoleen komennon “net_graph 1”.

Kuinka onnistun Jumpthrown / hyppyheiton kanssa kerta toisensa jälkeen?

Erityisesti monet savut vaativat jumpthrown eli hyppyheiton. Tämä on helppo asetus, jonka voi asettaa consoleen. Tämä bindi on ehdottomasti sellainen, joka kannattaa ottaa talteen, sillä sen avulla monet savut, valot ja poltot on todella paljon helpompi heittää.

Hyppyheitto (voit valita itse haluamasi näppäimen sanan bind jälkeen. Esimerkissä heitto lähtee n-kirjaimella):

alias ”+jumpthrow” ”+jump;-attack”; alias ”-jumpthrow” ”-jump”; bind n ”+jumpthrow”

Dust 2 - Kaikki parhaat savut, nadet, valot ja liekit

Inferno - Kaikki parhaat savut, nadet, valot ja liekit

Mirage - Kaikki parhaat savut, nadet, valot ja liekit

Ancient - Kaikki parhaat savut, nadet, valot ja liekit

Nuke - Kaikki parhaat savut, nadet, valot ja liekit

Vertigo - Kaikki parhaat savut, nadet, valot ja liekit

Overpass - Kaikki parhaat savut, nadet, valot ja liekit