Dallasissa alkoi bileet! – Stewie2K johdatti G2:n uskomattomaan mestaruuteen

Stewie2k

Jake ”Stewie2K” Yip johdatti G2:n upeaan mestaruuteen, kun Vitality kaatui IEM Dallasin finaalissa lukemin 2-1 (19-16, 13-16, 13-8).

G2 lähti melkoisena altavastaajana Dallasin jättiturnaukseen, kun Rasmus ”HooXi” Nielsen joutui jättäytymään pois. Joukkue onnistui lopulta nappaamaan korvaajan läheltä, kun viimeksi yli kaksi vuotta sitten areenalla nähty yhdysvaltalaispelaaja Stewie2K hyppäsi askiin.

Lopulta entisen Major-voittajan palkkaaminen nousi arvoon arvaamattomaan, kun G2 marssi koko karkeloiden voittoon. Tie mestaruuteen ei myöskään ollut helppo, sillä matkalla joukkue joutui taistelemaan mm. MOUZ:n, FaZen ja Vitalityn kanssa.

Ratkaisevassa ottelussa Vitalitya vastaan nähtiin kaikki kolme karttaa, joista kaksi ensimmäistä meni jatkoajalle. Lopulta vastustaja oli kuitenkin paperia, kun m0NESY ja NiKo laittoivat show’n pystyyn ja toivat G2:lle mestaruuden uskomattoman tarinan saattelemana.

Samalla voitto herättää myös kysymyksiä, sillä Stewie2K esiintyi ehdottomasti edukseen. Vaikka organisaatio ei omien sanojensa mukaan ole tekemässä muutoksia, niin fakta on kuitenkin se, että se voitti turnauksen heti, kun HooXi ei ollut puikoissa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen X:stä.

Joukkueet:
Ottelut: