Derke täysin pitelemätön – suomalaispelaaja johdatti fnaticin VCT:n puolivälieriin

derke

VALORANT Champions 2021 -turnaus tarjoili suomalaisittain upeita onnistumisia, kun Nikita ”Derke” Sirmitev johdatti joukkueensa puolivälieriin.

Ruotsalaisorganisaatio fnatic varmisti ensimmäisenä paikkansa VALORANT Champions -turnauksen puolivälieriin, kun se kaatoi korealaisjoukkue Vision Strikersin lukemin 2-1 (13-10, 10-13, 13-6).

Tasaisen ottelun yksi isoimmista hahmoista oli jälleen suomalaispelaaja Derke, joka oli aivan karmaisevassa vireessä. Mies oli myös turnauksen avausottelussa aivan monsteri, joten peli tuntuisi tällä hetkellä kulkevan upeasti.

Puolivälierävastustajaa fnatic saa odotella vielä tovin, sillä viimeiset paikat ratkotaan vasta alkuviikosta. Itse pudotuspelit käynnistyvät 8-9.12., joten silloin Derke pääsee jälleen toden teolla irti.

Muiden suomalaisten osalta tilanne näyttää myös lupaavalta, sillä BONECOLDilla ja Jampilla on tänään mahdollisuus varmistaa jatkopaikka. Jampin Liquid ottelee Sentinelsiä vastaan ja BONECOLDin Acend puolestaan haastaa Team Envyn. Matseja voi seurata Twitchin kautta.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut: