KOVAssa pelannut Derkeps sai huippusopimuksen – siirtyy fnaticin Valorant-joukkueeseen

KOVA Derkeps

Suomalainen Nikita ”Derkeps” Sirmitev muistetaan parhaiten CS:GO-joukkue KOVAn paidasta. Nyt käynnissä on kuitenkin uusi ura Valorantin puolella.

Derke-nimellä Valorantissa esiintyvä 18-vuotias peluri on edustanut aikaisemmin venäläistä CrowCrowd-joukkuetta. Nyt edessä on siirto todelliseen esportsin huippuorganisaatioon, sillä nuorukainen kirjoitti sopimuksen ruotsalaisen fnaticin kanssa.

– Tuntuu tosi hyvältä ja mielenkiintoiselta, koska en ole aiemmin ollut näin isossa organisaatiossa. Olin tosi iloinen kun sain tietää pääseväni pelaamaan Fnaticiin, Sirmitev kommentoi sopimustaan IS:lle.

Nikita ”Derkeps” Sirmitev jätti CS:GO-pelin elokuussa 2020, kun nuorukainen ilmoitti keskittyvänsä opintoihin. Nopeasti edessä oli kuitenkin uudet haasteet Valorantin puolella, missä peluri on noussut Euroopan kuumimpien nimien joukkoon.

Derken lisäksi nimekkäässä Fnaticissa pelaavat brittikaksikko Jake ”Boaster” Howlett ja James ”Mistic” Orfila, kroatialainen Domagoj ”Doma” Fancev sekä tshekkiläinen Martin ”MAGNUM” Peňkov.


Pelaajat:
Joukkueet: