Lähde: Nicolai ”device” Reedtz etsii itselleen uutta seuraa

device Astralis

Uutistoimisto Jaxon kertoo, että heidän lähteidensä mukaan tanskalainen supertähti Nicolai ”device” Reedtz tutkii mahdollisuuksiaan liittyä uuteen joukkueeseen.

Devicen tarina on mielenkiintoinen, sillä pelaaja oli monta vuotta putkeen yksi maailman parhaista, mutta sitten tapahtui jotain kummallista. CS-historian suurin siirto NiP-paitaan ei sujunut toivotulla tavalla ja nyt device on ollut pitkään sivussa henkilökohtaisten syiden takia.

Tilannetta on mutkistanut entisestään se, että NiP ei ole kommentoinut tanskalaistähden poissaoloa millään tavalla. Tämä on herättänyt paljon kysymyksiä superhankinnan ympärillä, sillä monet haluaisivat nähdä hänet askissa.

Nyt näyttäisi vihdoin siltä, että device olisi halukas palaamaan pelikentille. Tämä ei kuitenkaan näillä näkymin tule tapahtumaan NiP:ssä, sillä niin Jaxon.gg kuin Luis Mirakin (Dexerton reportteri) kertoivat, että mies etsii heidän lähteidensä mukaan uutta seuraa.

Ongelmaksi saattaa muodostua se, että ruotsalaisorganisaatio maksoi miehestä noin miljoonan ja ei varmasti halua päästää häntä ilmaiseksi pois. Toivottavasti tilanteessa päästäisiin kuitenkin sopuun, jotta yksi historian parhaista tanskalaispelaajista nähtäisiin jälleen pelikentillä.


Pelaajat:
Joukkueet: