Lähteet: Device haluaa palata takaisin Astralis-paitaan!

device iem cologne astralis

AWP-tähti Nicolai ”device” Reetz siirtyi Astraliksesta Ninjas in Pyjamasiin vain vajaa vuosi sitten.

1pv.fr:n ja Dexerton yhteisen raportin mukaan Ninjas in Pyjamasia edustava Nicolai ”device” Reetz haluaa palata takaisin Astralikseen. Pelaaja tuli tunnetuksi tanskalaisjätin riveissä, jossa hän toimi joukkueen kulmakivenä ja voitti useamman majorin organisaation kanssa.

Vähän yli puoli vuotta sitten tullut siirto oli yksi isoimmista CS:GO-historiassa, sillä huhujen mukaan devicestä maksettiin lähes miljoona dollaria siirtokorvausta. Mies sorvasi heti kolmen vuoden sopimuksen, joten NiP ei varmasti ole myymässä miestä halvalla.

NiPin projekti ei ole lähtenyt toivotulla tavalla käyntiin, sillä joukkueella on ollut isoja vaikeuksia pärjätä kärkinipuille. Device on varmasti turhautunut, sillä hän on tottunut voittamaan ja puolen vuoden aikana joukkue ei ole edennyt oikein mihinkään.

Tiimi reagoi huonoihin otteisiin hankkimalla toisen tanskalaispelaajan Patrick ”es3tag” Hansenin, joka on ollut vain hetken ninjojen mukana. Koska deviceltä jäi kaksi viimeistä turnausta väliin, on yhteinen aika tällä kokoonpanolla hyvin lyhyt. Jos siirto toteutuu, niin on ehdottomasti sääli, että tämän rosterin todellista kykyä ei tulla koskaan näkemään.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,