Dr Disrespect kohun keskellä – karu totuus Twitch-banneista pajastui

dr disrespect

Tunnettu striimaaja Herschel ”Guy” Beahm eli Dr Disrespect joutui karmaisevan kohun keskelle.

Todella suositun striimaajaan Twitch-banneista paljastui karu totuus, kun yksi työntekijä paljasti syyn olleen viestittely alaikäiselle. Panna oli alun perin jättiyllätys, kun erittäin seuratulle sisällöntuottajalle lätkäistiin yllättäen elinikäinen kielto Twitchiin.

Ensin Dr Disrespect kielsi syytökset, mutta lopulta hän vahvisti myös itse todellisen syyn. 42-vuotiaan striimaajan mukaan kyse ei ollut mistään vakavasta ja asiassa ei ole epäilty missään kohtaa rikosta. Jonkinlainen sovittelumenettely tilanteessa on kuitenkin ollut, joten tämä ei välttämättä ole koko totuus.

Kohu lähti leviämään kulovalkean tavoin ja nopeasti useampi yhteistyökumppani ilmoitti lopettavansa yhteistyön miehen kanssa. Myös kaksi hänen hyvää striimajaystäväänsä ilmoittivat, että he ovat pistäneet välit poikki Beahmin kanssa asian tultua julki.

Nykyisin Dr Disrespect toimii YouTubessa. Googlen omistama jättipalvelu ei ole kommentoinut asiaa, joten ainakin toistaiseksi mies saa jatkaa palvelussa. Seuraavaa striimiä voi joutua toki tovin odottelemaan, sillä Beahm ilmoitti keskittyvänsä nyt lomaan perheensä kanssa. Hän kuitenkin vielä jatkoi, että ei ole menossa mihinkään, vaan aikoo palata entistä vahvempana takaisin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen X:stä.