Dreamhack Dallas 2019 – Jatkuuko ENCE eSportsin dominointi myös kovissa peleissä?

ENCE

Suomalainen ENCE eSports on parhaillaan Yhdysvalloissa pelaamassa Counter-Strikeä ja hyvin on pelannutkin, ainakin tähän asti. Kyseessä on siis Dallasissa pelattava Dreamhack Masters -turnaus, jossa on mukana jälleen kerran maailman parhaimmat tiimit, joihin myös kruununjalokivemme ENCE eSports.

ENCE eSports sai nykyisen rankinginsa ja suoritettujen otteidensa perusteella kutsun turnaukseen. Ensimmäisenä vastuksena oli Etelä-Amerikan ihme Isurus Gaming. Matsi pelattiin Best of One -mallilla ja ENCE vei altavastaajansa melko selvin lukemin 16-6.

Seuraavaksi oli edessä voittajien vaiheen -välierät ja ensimmäisenä vastaan asettui suomalaisille varsin tuttu vastustaja G2 Esports. Matsi pelattiin jo Best of Three -otteluna. Matsi päättyi ENCEn voitonjuhliin 2-1. (Train 16-11, Dust2 8-16, Nuke 16-6)

Toisessa välierävaiheessa ENCE sai vastaansa toisen otteluparin voittajan, eli FURIAn. Fnatic oli brasseille varsinainen vastaantulija ja otteluvoitot menikin FURIAlle selvästi 2-0.

Suomalaiset vetivät kuitenkin keskinäisessä kohtaamisessa pidemmän korren ja nappasi karttavoitot 2-1. (Overpass 16-9, Train 11-16, Nuke 16-9)

xseveN ja Nuken ramppi pidoissa

Kolmen suoran voittonsa ansiosta ENCE eSports ja Liquid varmisti itselleen pääsyn varsinaisten pudotuspelien välierävaiheeseen ja sai samalla myös lepopäivän muiden vielä otellessa keskenään paikasta kovien pelien pariin.

Tuleeko seuraavaksi vastaan FaZe vai G2?

FaZe Clan ja G2 Esports ovat ENCEn kannalta merkittävämpi playoffien puolivälieräpari, sillä voittaja kohtaa suomalaiset välierässä. FaZen ja G2:n ottelu pelataan 1.6. klo 01:50. Tulipa vastaan oikeastaan kumpi tahansa, niin ENCEllä on varsin mukavat mahdollisuudet.

ENCEn eSports vs FaZe / G2 ottelu pelataan 2.6. 01:50 alk. ja silloin kannattaa olla Twitchin ääressä!

Matsit näkyy suorana Twitchistä ja jännitystä ottelun seurantaan voi hakea Coolbetilta. Kumpi voittaa ensimmäisen kartan pislarundit? Kumpi voittaa toisen kartan ja kumpi joukkue paketoi voiton itselleen? Peukut pystyyn ENCEn puolesta ja ehkä muutama roponenkin lisäjännitystä tuomaan!


Joukkueet: