Major-karsintaturnauksena toimivan DreamHack Open Fall -turnauksen joukkueet julki – ENCE ja OG mukana pääsarjassa

cs_summit BLAST Premier IEM Beijing-Haidian DreamHack IEM New York OG-ENCE DreamHack Open Fall OG

Tämän vuoden Major-turnaus peruutettiin koronaviruksen vuoksi, mutta tästä huolimatta DreamHack Open Fall -turnauksessa on jaossa RMR-pisteitä.

Major-turnaus oli tarkoitus tänä vuonna järjestää Riossa, mutta koronavirus sotki suunnitelmat pahemman kerran. Tästä huolimatta Majoreihin oikeuttavia RMR-pisteitä on vielä kertaalleen jaossa ja kenties ne tulevat vaikuttamaan sitten ensi vuoden turnaukseen, kun se aikoinaan pystytään viemään läpi.

Viimeisenä karsintaturnauksena toimivan DreamHack Open Fallin joukkueet julkistettiin maanantaina. Suoraan pääsarjaan selviävät 11 eniten karsintapisteitä tähän mennessä keränneet tiimit. Näin ollen sekä ENCE että OG nähdään suoraan mukana pääsarjassa. Kuten myös Jesse ”zehN” Linjalan edustama GODSENT.

Sen sijaan pistejärjestyksessä seuraavat yhdeksän joukkuetta hakevat paikkaa karsintojen kautta. Tässä joukossa on mukana muun muassa Otto ”ottoNd” Sihvon edustama c0ntact. Kovista nipuista karsintoihin joutuvat mousesports ja Complexity, joiden aikaisemmat turnaukset eivät ole menneet nappiin.

DreamHack Open Fall – joukkueet:

Main tournament

Vitality
G2
Astralis
GODSENT
ENCE
NiP
BIG
fnatic
OG
Heroic
FaZe

Closed qualifier

North
Heretics
mousesports
x6tence
Movistar Riders
Complexity
FATE
c0ntact
Dignitas


Joukkueet: ,
Ottelut: