Näin jatkuu DreamHack Open Fall -turnaus – ENCE ja OG pakkovoittojen edessä

cs_summit BLAST Premier IEM Beijing-Haidian DreamHack IEM New York OG-ENCE DreamHack Open Fall OG

DreamHack Open Fall -turnaus jatkuu perjantaina ja panokset ovat jo jopa järisyttävän suuret, sillä tappioihin ei ole varaa.

OG:n ja ENCEn turnaukset saivat surkean alun, kun Aleksib:n johtama tiimi kärsi 2-1-tappion ruotsalaiselle fnaticille. Puolestaan ilman Jamppia pelannut ENCE joutui kokemaan Northin paremmakseen.

Näin ollen sekä OG että ENCE on pakkovoiton edessä perjantaina, tai muuten turnaus tulee päätökseen ennen kuin se ehti edes kunnolla alkamaan. Kun kyseessä on vielä karsintaturnaus majoreille, niin tippuminen saattaisi maksaa todella kalliisti.

Varsinkin OG:n tilanne on se, että tappio tiputtaisi joukkueen majoreilta lähes varmasti. ENCEn pistetilanne on huomattavasti parempi, mutta kaksi tappiota voisi koitua myös suomalaisjoukkueen kohtaloksi.

Molemmat joukkueet nähdään kehissä jo klo 14:00. OG saa vastaansa mousesportsin, joten vastus ei kovinkaan paljon heikkene torstaista. Sen sijaan ENCE saa jopa astetta kovemman vastuksen, sillä ruotsalainen Ninjas in Pyjamas kärsi torstaina yllätystappion Sproutille, joten joko NiP tai ENCE lähtee laulukuoroon.

Otteluiden voittajat puolestaan etenevät Decider-otteluun, jotka ovat ohjelmassa lauantaina. Tuon ottelun voittaja etenee pudotuspeleihin, kun taas hävinneet joutuvat ulos turnauksesta.

DreamHack Open Fall – ohjelma:

Klo 14:00 Endpoint – Heroic (B-lohkon Elimination Match)

Klo 14:00 Ninjas in Pyjamas – ENCE (D-lohkon Elimination Match)

Klo 14:00 mousesports – OG (A-lohkon Elimination Match)

Klo 17:30 sAw – FaZe Clan (C-lohkon Elimination Match)

Klo 17:30 G2 Esports – Astralis (B-lohkon Winners’ Match)

Klo 17:30 Vitality – fnatic (A-lohkon Winners’ Match)

Klo 21:00 Sprout – North (D-lohkon Winners’ Match)

Klo 21:00 GODSENT – BIG (C-lohkon Winners’ Match)


Joukkueet: ,
Ottelut: