DreamHack Open Fall -turnauksen lohkot julki – ENCEllä kävi hyvä tuuri

CS:GO-pelaajat HAVU ENCE ENCEn DreamHack Open Fall

DreamHack Open Fall -turnauksessa riittää panosta yllin kyllin, sillä kyseessä on vuoden viimeinen karsintaturnaus Majoreille.

Vaikka loppuvuodeksi kaavailtu Rion Major-turnaus peruttiin, niin tästä huolimatta karsiminen seuraavaan joskus tulevaisuudessa koittavaan Major-turnaukseen on käynnissä.

Pisteitä onkin jaossa roppakaupalla lokakuun puolivälissä, kun ohjelmassa on DreamHack Open Fall -turnaus. Mukana nähdään tietysti sekä OG että ENCE, jotka ovat ainakin tällä hetkellä painelemassa karsinnoista jatkoon. Varsinkin OG:lla on kuitenkin tiukka tilanne ja pisteitä olisi hyvä pystyä keräämään mahdollisimman paljon viimeisestä turnauksesta.

Pisteiden lisäksi turnauksen voittaja pääsee mukaan joulukuulle suunniteltuun Kölnin LAN-turnaukseen, jonka palkintopotti on 500 000 dollaria.

ENCEllä kävi hyvä tuuri alkulohkon kanssa, sillä samaan ryhmään arvottiin Ninjas in Pyjamas, Sprout ja North. Näin ollen maailman aivan terävin kärki vältetään ensimmäisissä otteluissa. Sen sijaan muuten kysymysmerkkejä riittää, koska Jamppi ei edelleenkään saa pelata Valven alaisissa turnauksissa, joten ryhmässä nähdään HAVUsta yhden turnauksen ajaksi ryhmään palaava xseveN.

Sen sijaan OG:lla on edessä hieman hikisempi taisto jatkopaikoista, koska helppoja pelejä ei todellakaan ole luvassa. Aleksib:n johtama miehistö kohtaa alkulohkossa Vitalityn, fnaticin ja mousesportsin.

Turnaus käynnistyy 15. lokakuuta ja se kestää 25. lokakuuta asti.

DreamHack Open Fall – lohkot:

A-lohko:

Vitality
fnatic
OG
mousesports

B-lohko:

G2
Astralis
Heroic
Endpoint

C-lohko:

GODSENT
BIG
FaZe
sAw

D-lohko:

ENCE
NiP
Sprout
North


Joukkueet: ,
Ottelut: