Dust2:ssa poltto autolle longilla – rotat pois koloistaan

dust2 long auto

Kulttisuosiotaan nauttivan Dust2:n longiryysit ovat hyökkäävän joukkueen klassikkotaktiikoita. Tässä artikkelissa opastetaan, miten suoralla sijaitsevan auton ympäristö saadaan tuikattua palamaan.

Erityisesti Dust2-karttaa pelatessa T-basessa käy kuhina spawneista, kun pohditaan kummalle sitelle hyökkäystä lähdetään suunnittelemaan. Samalla tavalla myös CT:t heittelevät kuumaa perunaa siitä, että kuka B-sitelle tällä kertaa joutuu menemään.

Dust2:n suorasta käydään usein kiivaita taisteluita ja useimmiten sinne joko mennään ryminällä tai sitten ei mennä lainkaan. Puolustajien pelitavasta riippuen pitokulmia ja sopivia kärkkymispaikkoja on runsaasti. Auto on näistä yksi ja sen ympäristö onkin hyvä toisinaan polttaa poroksi.

Ohessa kaksi esimerkkiä miten molotovin saa osumaan oikeaan kohtaan. Ensimmäinen versio on suunnattu 64-tickraten servereille ja jälkimmäinen 128-tickraten omaaville palvelimille.

Miten: Paikaltaan, seisten
Heitto: Hiiren vasen, hyppybindiä käyttäen
Tickrate: 64/128

Dust2 molly autolle 64-tickraten versio

Hyppää longiovien jälkeen oikealla sijaitsevan tynnyrin päälle ja työnny videon osoittamaan kulmaukseen. Tähtää kahden erilaisen oven välissä olevan katkaisijan yläpuolelle, kuten videossa osoitetaan. Hyppyheitto ja liekki ländää kohteeseensa!

128-tickraten versio liekistä

Aivan kuten 64-tickratenkin versiossa, hyppää longiovien jälkeen oikealla sijaitsevan tynnyrin päälle ja työnny videon osoittamaan kulmaukseen. Tässä versiossa tähdätään ovien välissä sijaitsevan katkaisijan oikeaan yläreunaan. Hyppyheitto ja liekki ländää kohteeseensa!


Mapit: