ElectroNic jättämässä NAVIn? – Poisti joukkueen tiedot Steamista

esl NAVI electronic Cloud9

NAVI on isojen muutosten edessä, kun joukkue on rakentamassa rosteriaan uudelleen. Yksi lähtijöistä saattaa olla IGL-pelaaja Denis ”electroNic” Sharipov.

Supertähti Oleksandr ”s1mple” Kostylievin edustamassa Natus Vinceressä puhaltaa muutosten tuulet, kun joukkue on mitä ilmeisemmin tekemässä useamman muutoksen. Yksi melko varmoista lähtijöistä on tulokaspelaaja npl, joka ei onnistunut lyömään itseään läpi.

Huhujen mukaan muutokset eivät jää tähän, vaan myös electroNic saattaa olla lähdössä. Tätä nykyä NAVIn IGL:nä toimiva peluri on yksi joukkueen isoimmista tähdistä, mutta tästä huolimatta miestä ollaan viemässä muualle. Yksi syy tähän saattaa olla se, että ukrainalaisorganisaatio ei halua pitää venäläispelaajia palkkalistoillaan.

Lisää vettä huhumyllyyn lisäsi se, kun mies nappasi Steam-profiilistaan tiedot NAVIsta pois. Tällä hetkellä hänellä lukee tiimin kohdalla vain ”@@@”, joka luonnollisesti herättää kysymyksiä. ElectroNicin lähtö todennäköisesti tarkoittaisi sitä, että myös Perfecto jättää joukkueen, sillä hän on myös Venäjältä kotoisin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat: ,
Joukkueet: