Elias ”Jamppi” Olkkonen sai tylyjä uutisia – käräjäoikeus ei ota käsittelyyn elinikäistä pelikieltoa

Valorant Team Liquid HAVU valve ENCEn ENCE Elisa Invitational jamppi Elias Olkkonen ENCE / Pallomeri.net Jamppi

ENCE-tähti Elias ”Jamppi” Olkkonen sai todella huonoja uutisia, sillä Itä-Uudenmaan käräjäoikeus ei ota riita-asiaa käsittelyyn.

Jamppi on ollut otsikoissa koko syksyn ajan, kun suomalaisnuorukainen vei pelijätti Valven oikeuteen hänelle määrätystä elinikäisestä pelikiellosta.

Nyt ENCE-tähti sai oikeudelta ikäviä uutisia, sillä Itä-Uudenmaan käräjäoikeus päätti, että se ei ole toimivaltainen tutkimaan asiaa, joten kanne on jätettävä tutkimatta.

Tämä on suorastaan jääkylmä suihku Olkkosen ammattilaisuralle, sillä elinikäinen VAC-banni on iso este, koska se estää pääsyn pelin tärkeimpiin turnauksiin eli Majoreille.

Tietysti asia on vielä täysin auki, sillä Olkkosen asianajaja Hannu Kalkas ilmoitti, että he valittavat päätöksestä hovioikeuteen. Se on varmaa, että asian ratkaisu venyy entistä pidemmälle ja on vielä täysin auki, että ottaako hovioikeus asian käsittelyyn.

Nyt annetussa päätöksessä Olkkonen määrättiin maksamaan Valve GmbH:n oikeudenkäyntikuluja 44 650 euron edestä. Olkkosen omat oikeudenkäyntikulut ovat 33 854 euroa.


Pelaajat:

NordVPN 600x200