fbpx
Koti Uutiset CS2 Tuomari hylkäsi Elias ”Jamppi” Olkkosen pyynnön – VAC-kielto pysyy voimassa

Tuomari hylkäsi Elias ”Jamppi” Olkkosen pyynnön – VAC-kielto pysyy voimassa

Valorant Team Liquid HAVU valve ENCEn ENCE Elisa Invitational jamppi Elias Olkkonen ENCE / Pallomeri.net Jamppi

Elias ”Jamppi” Olkkonen käy raastavaa oikeuskamppailua, jossa toisena puolena on CS-julkaisija Valve. Tarkoituksena on saada poistettua VAC-kielto, jonka johdosta suomalaistähti ei ole tervetullut pelin suurimpiin turnauksiin, Majoreihin.

Jamppi haki oikeuden kautta VAC-kiellon väliaikaista poistamista oikeuskäsittelyn ajaksi 100 000 euron uhkasakon nojalla.

Nyt asiaa käsitellyt tuomari on antanut päätöksen, jonka perusteella kielto pysyy voimassa myös oikeuskäsittelyn ajan. Näin ollen Valveen perustelu siitä, että kyseessä olisi etukäteisnautinta oli oikea ja myös käräjäoikeus oli vastaavalla kannalla. Päätöksestä on mahdollisuus valittaa hovioikeuteen.

Tapauksessa riittää kuitenkin riitaisia kysymyksiä ja yksi niistä koskee sitä, että onko Itä-Uudenmaan käräjäoikeus edes oikea paikka asian käsittelyyn.

Tämän lisäksi käräjäoikeuden turvaamistoimihakemuksessa todetaan, että riitaisia kysymyksiä on edelleen se, että onko Olkkosen ja Valve GmbH:n välillä Olkkosen väittämä sopimus, väitetyn sopimusehdon kohtuuttomuus sekä Olkkosen väitetty kuluttaja-asema riidassa.

 


Pelaajat: