Lärvinen ja Arttu Hämäläinen selostavat sunnuntaina alkavalla eLiiga-kaudella

eLiiga

Sunnuntaina käynnistyy ensimmäinen eLiiga-kausi, joka on Telian ja Liigan yhteinen e-urheilusarja, jossa Suomelle SM-liigasta tutut jääkiekkoseurat taistelevat NHL-pelin herruudesta omilla edustajillaan. Jokaisella seuralla on edustuksessaan kaksi pelaajaa, tavoitteena eLiigan herruus!

Ottelut tietysti lähetetään suorana lähetyksenä ja nyt myös lähetysten selostajat julkaistiin. Pelien välittämisestä kotisohville huolehtivat Joonas ”Lärvinen” Järvinen sekä Arttu Hämäläinen.

Lärvinen on varmasti kaikille vähänkään jääkiekkoa seuraaville tuttu kasvo. Sen sijaan Hämäläinen tunnetaan paremmin esportsin puolelta, missä mies on selostanut muun muassa CS:GO-otteluita.

– Kun eLiigan selostajaparia ruvettiin kartoittamaan, Arttu Hämäläinen oli heti meidän tavoitteena sarjan ääneksi. Arttu tunnetaan niin perinteisen kuin myös virtuaalisen jääkiekon parissa rautaisena selostaja-ammattilaisena, eLiiga-sarjaa tuottava Thomas Tontchev kertoo.

eLiigan avauslähetys nähdään tulevana sunnuntaina 1.11. klo 18:00 alkaen MTV.fi:ssä, C Moren suoratoistopalvelussa, sekä Telia TV:ssä.