Elisa Invitationalin tiimit julki – HAVU mukaan, GORILLAZ pudonnut pois

HAVU Funspark ULTI 2021

Suomalaisorganisaatio HAVU osallistuu ensi viikon maanantaina alkavaan Elisa Invitational Winter 2021 Main Qualifier -turnaukseen.

Suomalaisittain saatiin mukavia uutisia, sillä HAVU on kutsuttu mukaan Elisa Invitationaliin. Alkusarja alkaa jo ensi maanantaina, joten uudet pelaajat tullaan näin ollen julkaisemaan aivan lähipäivinä.

Karkelot alkavat swiss-stagella, joka kestää 13.2. asti. Tältä stagelta kahdeksan parasta menevät jatkoon ja pelaavat sen jälkeen yhden pudotuspelikierroksen, jonka jälkeen tiimejä on jäljellä neljä.

Neljä parasta jatkavat matkaansa LAN-turnaukseen, joka pelataan Tampereella. Maaliskuun alussa pelattava spektaakkeli on Suomen mittakaavassa jättimäinen ja samalla yksi isoimmista turnauksista, joita Suomessa on pelattu.

Muiden suomalaisten osalta tilanne näyttää kurjalta, sillä HAVU on ainoa suomalaisedusteinen joukkue turnauksessa. Sergej:n ja suNnyn oli myös tarkoitus olla mukana GORILLAZin kanssa, mutta karsinnoista paikkansa lunastanut joukkue ei ilmeisesti saanut kokoonpanoa kasaan, sillä tiimiä ei löydy osallistujalistalta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: