Elisa Invitational tulee jälleen – tiedossa Suomen kilpapelaamisen historian kovatasoisin turnaus

ENCE Elisa Invitational

Elisa Invitational järjestetään uudemman kerran ja tiedossa on suurten panosten otteluita sekä todellisia huippujoukkueita.

Lokakuun lopussa järjestetään Elisa Invitational -turnaus, jossa nähdään mukana kahdeksan joukkuetta. Toistaiseksi varmaa on se, että turnauksessa pelaa ENCE, Heroic ja MAD Lions. Sen lisäksi paikan saa myös Elisa CS:GO Finnish Championship 2020 -mestari, joka ratkeaa tulevana viikonloppuna.

Näin ollen mukana nähdään aivan maailmanluokan joukkueita, sillä onhan esimerkiksi Heroic tuore ESL One Cologne -turnauksen voittaja.

Myös Elisa Invitationalin panokset ovat tapissa, sillä turnauksen voittaja pääsee BLAST Premier Fall Showdowniin, josta puolestaan on mahdollisuus selvitä maailmanlaajuisiin finaaleihin, jossa palkintopotti on 1,5 miljoonaa euroa.

– Haluamme Elisalla kehittää kilpapelaamista Suomessa ja mahdollistaa sen, että täältä voidaan ponnistaa myös kansainvälisille areenoille. Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier -turnauksen järjestäminen on osa tätä työtä. Turnauksessa pelaa suomalaisittain poikkeuksellisen kovatasoisia joukkueita ja tiedossa on yllättäviä ja kiinnostavia kohtaamisia. Turnausta voi seurata maksutta, joten tarjoamme näin kaikille suomalaisille aitiopaikan kansainvälisen tason kilpapelaamisen äärelle, kertoo Elisa Viihteen urheilu- ja maksu-tv-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö tiedotteessa.


Ottelut: