Elisa Masters Espoo: ENCE – HAVU | 29.11. klo 13:00

ENCE Hussar Cup

Elisa Masters Espoo saa lentävän startin, kun suomalaisorganisaatiot ENCE ja HAVU lyövät homman vauhtiin keskiviikkona.

ENCEn osalta paletti meni isosti uusiksi aivan turnauksen alla, kun IGL Snappi ja valmentaja sAw vaihtoivat maisemaa. Tilalle hankittiin meritoituneet korvaajat. Uudeksi IGL:ksi pestattiin Astralis-legenda gla1ve, kun taas valmentajan saappaisiin hyppää puolalainen kuben, joka on myös todellinen Counter-Strike -legenda.

Muutoksista huolimatta ENCE on valtaisa suosikki taistoon, koska HAVUn viime vuodet ovat olleet sekavaa tekemistä. Rosteri on elänyt jatkuvasti ja tulokset eivät ole missään vaiheessa parantuneet. HAVU sai paikan Elisa Masters Espooseen, kun tiimi voitti eSM 2023 -turnauksen. Olisi valtava paukku, jos HAVU pystyisi millään tapaa edes haastamaan ENCEä, joka on kiistatta maailman kovimpia tiimejä.

Ottelu pelataan kuitenkin BO1-systeemillä, joka tarjoilee pienen oljenkorren HAVUlle. Kummankaan turnaus ei vielä pääty tähän otteluun, vaan illalla ohjelmassa on toiset ottelut. Kahdella häviöllä on ulkona, kun taas kaksi voittoa vie välieriin. Tämä tarkoittaa sitä, että toisen joukkueen turnaus on illalla katkolla, kun taas toinen voi lunastaa jo välieräpaikan.

Elisa Masters Espoo: ENCE-HAVU

Klo 13:00 alkavaa ottelua on mahdollisuus seurata Elisan Twitch-kanavien kautta. Tarjolla on sekä suomeksi selostettu lähetys että englanninkielinen versio.


Joukkueet: ,
Ottelut: