Elisa Masters Espoo 2022 – näin ostat liput tapahtumaan

Venäläiset Valve PGL Legends Stage Pariisin Paris Major CS:GO Major Evil Geniuses CS-selostaja MOUZ majorin elisa masters espoo cs iem cs:go major ENCE

Elisa Masters Espoo on Suomen CS:GO-historian suurin tapahtuma, sillä palkinto turnauksessa on todella kova ja se houkuttelee mukaan aivan maailman kärkijoukkueita.

Marraskuussa järjestettävässä Elisa Masters Espoossa on 200 000 dollarin palkintopotti, mutta kenties vieläkin houkuttelevampi on se, että voittaja lunastaa paikan himoittuun IEM Katowice -turnaukseen. Espoossa nähdään mukana 12 joukkuetta, joista 8 on kutsuttuja.

Toistaiseksi tiedossa on se, että ENCE on ainakin varmasti mukana turnauksessa, sillä organisaatio on ilmoittanut ottavansa kutsun vastaan.

Tietysti Suomessa odotetaan varmasti vesi kielellä sitä, että nähdäänkö turnauksessa Aleksib:n kipparoima G2 Esports. Se on varmaa, että turnauksessa tullaan näkemään aivan maailman kärkijengejä, joten pelien taso tulee olemaan äärettömän kova.

Näin ostat liput tapahtumaan:

Turnauksen alkulohkot pelataan studiossa, mutta pudotuspelit ovat yleisölle avoin tapahtuma. Se järjestetään Espoon Metro Areenassa, jonne mahtuu paikan päälle 4500 ihmistä.

Tapahtumaan myydään erilaisia lippupaketteja, joten jokaiselle on varmasti tarjolla omansa. Jos olet oikein kunnon CS:GO:n ystävä, niin 3 päivän paketti on kuin sinulle tehty. Näiden hinnat lähtevät 65 eurosta ylöspäin.

Päiväkohtaisten lippupakettien hinnat lähtevät puolestaan 26 eurosta ylöspäin.

Lippuja on vielä erikseen myynnissä eri kategorioissa, sillä permanto paikat ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin alakatsomoiden liput. Jos haluat kolme päivän lipun permannolle, niin hinta on 115 euroa.

Alakatsomon ja permannon välissä on vielä kolmas kategoria, joka on K18 anniskelukatsomo. Nämä paikat ovat hieman halvempia kuin permannon liput, mutta kalliimpia kuin alakatsomoiden liput.

Pääset ostamaan liput TÄSTÄ!


Ottelut: