Klassikkovideo: Lupaava CS:GO-ammattilainen emilio saa VAC-bannit kesken pelin

VAC australialaisjoukkue cs

Vuonna 2014 kohistiin paljon, kun useampi CS:GO-ammattilainen sai VAC-bannit ja useita pelaajia epäiltiin huijaamisesta.

VAC-bannit olivat pinnalla vuonna 2014, kun useita pelaajia jäi kiinni huijaamisesta. Näistä tunnetuimmat olivat ranskalaispelaajat KQLY ja Sf, jotka saivat bannit juuri ennen isoa Major-turnausta, josta molempien joukkueet diskattiin tapahtuneen vuoksi. Yksi tunnetuimpia epäiltyjä oli puolestaan flusha, joka oli aivan karmaisevassa vireessä kyseiseen aikaan.

Näiden lisäksi bannilistalle joutui saksalaispelaaja Simon ”smn” Beck sekä todella lupaava ruotsalainen Joel ”emilio” Mako. Emilion kohdalla banni oli todella harvinaislaatuinen, sillä hän sai bannin kesken ottelun, jota huippucasterit Anders ja Semmler selostivat suorana studiosta.

Niin selostajat kuin serverillä olleet pelaajatkin olivat tilanteesta selvästi hyvin hämillään, sillä useampi pelureista lopetti hetkeksi pelaamisen, kun he tajusivat tapahtuneen. Missään nimessä huonoa joukkuetta vastaan tämä ei tapahtunut, sillä HellRaisersin riveissä pelasi tuohon aikaan mm. nykyinen supertähti s1mple sekä Major-voittaja Dosia.

Mako oli todella lupaava pelaaja, joka paransi otteitaan jatkuvasti. Pelaajan omien sanojensa mukaan hän ei ikinä koodannut ammattilaisottelussa, mutta sitä asiaa ei ole koskaan kielletty tai vahvistettu. VAC-bannien jälkeen emilio lähti joukkueesta ja Team Property diskattiin Fragbiten turnauksesta, jossa tilanne tapahtui.

Jos koominen tilanne ei näy, voit katsoa sen tästä.


Pelaajat: ,
Mapit: