Video: ENCE-tähti allun puutuoli nousi legendaksi – pääsi omaan haastatteluun

ence

ENCE lunasti upeiden vaiheiden jälkeen paikkansa BLAST Premier Spring Finals -turnaukseen, joka pelataan juhannusviikolla.

Showdown-turnauksen ottelut pelattiin pelaajien osalta kotioloista ja jokaisella oli webcam päällä, jotta pelaajien fiiliksiä saatiin välitettyä kotisohville. Yhdeksi isoksi puheenaiheeksi nousi Aleksi ”allu” Jallin pelituoli, joka oli käytännössä puinen ruokapöydän tuoli. Normaalisti pelaajat pelaavat mukavissa ja tukevissa pelituoleissa.

Allu oli kuitenkin poikkeus ja sepä nauratti myös CS:GO-pelin ystäviä, jotka repivät huumoria tilanteesta. Tuoli nousi jopa sellaiseen legendan asemaan, että se sai viikonlopun aikana myös oman Twitter-tilin.

Myös turnausjärjestäjä BLAST huomioi tuolin suosion ja turnauksen jälkeen puutuoli pääsi omaan haastatteluun. Pilke silmäkulmassa tehty pätkä olikin hauskaa seurattavaa, sillä kuten odottaa saattoi, niin tuoli ei juurikaan halunnut kommentoida mitään.

Allun puutuolille löytyi lopulta ihan järkevä selitys, sillä mies oli pelaamassa äitinsä luona, jotta keskittyminen otteluihin sujuisi ilman häiriöitä. Kotona ”häiriötekijänä” olisi ollut reilun vuoden ikäinen lapsi, joten allu näki viisaimmaksi hoitaa pelit äitinsä luota.

ENCE-tähti allun tuoli nousi viikonlopun puheenaiheeksi

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: