Nyt se on varmaa! Allu ulos ENCEn joukkueesta!

allu ENCE Vitality temp jano

ENCE julkisti torstaina tiedotteen, jossa vahvistettiin se, että tauolla ollut allu ei palaa enää joukkueen kokoonpanoon.

Allu jättäytyi toukokuussa yllättäen tauolle, mikä jätti ENCEn kinkkiseen tilanteeseen. Tilalle palkattiin väliaikaisella sopimuksella puolalainen hades, joka on suoriutunut loistavasti organisaatiossa. Tämä johti lopulta siihen, että hades palkittiin vakituisella sopimuksella.

– Kun toukokuussa kuulimme, että allu tarvitsee taukoa pelaamisesta, niin joukkueemme joutui ikävään tilanteeseen, missä tulevaisuus ei ollut täysin selvä. Tämä on tietysti tilanne, johon emme halunneet pelaajia laittaa. Nyt olemme harjoitelleet ja pelanneet hadesin kanssa, joka on osoittanut suurta potentiaalia. Haluamme antaa hänelle ansaitsemansa mahdollisuuden rosterissa, minkä johdosta jatkamme tällä rosterilla. Nyt voimme keskittyä täysillä pelimme parantamiseen, ENCEn GM Niklas “Willkey” Ojalainen kommentoi tiedotteessa.

Allu on todellinen suomalaisen CS:GO:n legenda, joka kuuluu ehdottomasti vieläkin maailman kärkiluokan AWP-pelaajien joukkoon. Vielä on täysin arvoitus, että jatkuuko suomalaisen ura tauon jälkeen vai odottaako pelaajaa uudet haasteet. Siitä varmasti saamme lisätietoa tulevaisuudessa.

– Jokainen tarina tulee päätökseen ja tänään minun aikani ENCEn CS:GO-tiimissä on tullut päätökseen. Tämä on päivä, joka tuo mieleeni paljon erilaisia tunteita. Viimeiset kolme vuotta ovat menneet niin vauhdilla. Monia asioita on tapahtunut sekä hyviä että ei niin hyviä. Mutta haluan vaalia positiivisia asioita. On ollut kunnia tuoda suomalainen organisaatio huipulle ja saavuttaa niin paljon täällä, allu kommentoi ENCEn tiedotteessa.


Pelaajat:
Joukkueet: