ENCE aloitti BLAST Showdownin upeasti – NertZ täysin pitelemätön

ence nip

Suomalaisorganisaatio ENCE aloitti taipaleensa BLAST Premier Fall Showdown -turnauksessa upealla 2-0-voitolla (16-13, 16-6).

CS:GO lähenee loppuaan, kun viimeinen iso turnaus polkaistiin tänään käyntiin. Suomalaisfanien näkökulmasta startti BLAST Premier Showdowniin oli loistava, kun ruotsalaisjoukkue Alliance kaatui ENCEn käsittelyssä lukemin 2-0.

ENCE oli ottelun alussa pinteessä, kun Alliance pelasi Ancientissa loistavasti. Hyökkäävän osion loppu oli kuitenkin melkoista dominointia, kun israelilaistähti NertZ johdatti joukkueensa 31 frägillä niukkaan 16-13-voittoon.

Tästä edettiin Vertigoon, jossa voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä. Ruotsalaisvastustaja sai raavittua kasaan vain kuusi rundia, kun NertZ (24 frägiä) ja SunPayus (21 frägiä) tuhosivat vastustajan numeroin 16-6.

Voiton myötä ENCE jatkaa välieriin, jossa vastaan asettuu BIG. Helppoa peliä ei varmasti ole luvassa, sillä saksalaisjätti pelasi loistavasti avausotteluus 9INE:ä vastaan. Perjantaina pelattavan ottelun tarkemmat tiedot sekä linkit livestriimeihin löydät täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen X:stä.

Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut: