ENCE antoi tiedotteen CS:GO-joukkueesta – tilanteen selvittely jatkuu sisäisesti

CS:GO-pelaajat HAVU ENCE ENCEn DreamHack Open Fall

ENCE nousi isosti otsikoihin, kun joukkueen tähtipelaaja Aleksi ”allu” Jalli oli vieraana HLTV Confirmed -podcastissa.

ENCE-pelaaja Aleksi ”allu” Jalli oli maanantaina vieraana suositussa HLTV Confirmed -podcastissa, jossa ruodittiin suomalaisjoukkueen nykytilannetta. Podcastissa otettiin myös vahvasti kantaa siihen, miten joukkue päätyi hyvistä asemista nykytilanteeseen.

Allun ollessa vieraana alkoi tapahtua kummia, sillä yllättäen toinen ENCE-peluri sergej päätti twiittailla, että kaikkea allun kertomaa ei kannata ottaa itsestäänselvyytenä. Tämän jälkeen xseveN retwiittasi vielä nämä twiitit, joka lisäsi entisestään bensaa liekkeihin ja vahvisti sergejn sanomaa.

Aikaisemmin ENCE ei ole kommentoinut tilannetta millään tavalla, mutta nyt organisaatio julkaisi tiedotteen asiaan liittyen. Tiedotteessa suomalaisorganisaatio toteaa, että se ottaa täyden vastuun siitä, että olemassa olevien ongelmien vakavuutta ei ole ymmärretty.

Organisaatio pyysi myös kärsivällisyyttä, sillä seuraavaksi CS:GO-joukkue aikoo arvioida tilannetta sisäisesti. Asiasta tiedotetaan ENCEn mukaan heti, kun seuraavat askeleet on päätetty. Seuraavaksi voi siis tapahtua mitä vain, mutta on varmasti tärkeää niin pelaajille kuin joukkueellekin, että asia on nyt tuotu julki ja sen selvittäminen päästään aloittamaan.


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: