ENCEn BLAST-vastustaja kohujen keskellä – peluria epäillään sopupelaamisesta, valmentajaa koodaamisesta

Blast CS

BLAST-karsintoihin edennyt Victory Zigzag on jäätävien kohujen keskellä, sillä Joel ”joel” Holmlundia epäillään sopupelaamisesta ja häntä paikkaavaa valmentajaa Ivan ”Hardwell” Alekseevia koodaamisesta.

ENCEn pitäisi pelata keskiviikkona 4.10. Victory Zigzagia vastaan, mutta tällä hetkellä matsi näyttää hieman epävarmalta. Vastustaja on nimittäin jättimäisten kohujen keskelle, kun peluria ja valmentajaa epäillään huijaamisesta.

BLAST Premier Fall Showdowniin tiensä selvittänyt tiimi menetti ensin tähtipelaaja Joel ”joel” Holmlundin, kun ESIC asetti hänet väliaikaiseen pelikieltoon sopupelaamisen vuoksi. Organisaatio ilmoitti tämän jälkeen, että häntä tulee paikkaamaan valmentaja Ivan ”Hardwell” Alekseev.

https://twitter.com/BLASTtv/status/1704772873120858362
Jos twiitti ei näy, voit lukea sen X:stä.

BLAST-karsinnat vaarassa?

Kohut eivät kuitenkaan jääneet tähän, sillä sosiaalisessa mediassa alkoi pian kiertää kuva, jonka mukaan Hardwell on hankkinut itselleen Faceit-bannit koodaamalla. Lisäksi joukkueessa pelaava Kamen ”bubble” Kostadinov heitti molemmat bussin alle ja ilmoitti, että hän ei halua olla osallinen tilanteeseen.

Jos twiitti ei näy, voit lukea sen X:stä.

Näiden myötä on siis epäselvää, pelaako Victory Zigzag koko karsinnoissa. Turnausjärjestäjä ei toistaiseksi ole ottanut kohuihin kantaa, mutta olisi melkoinen ihme, jos tiimi nähtäisiin näiden jälkeen askissa.


Joukkueet:
Ottelut: