ENCE eSportsin Brasilian vierailu päättyi pronssimitaliin – Rank up is real!

ENCE eSports

Suomalainen ENCE eSports pelasi Brasiliassa Blast Pro Series -turnauksessa viime viikolla hienon turnauksen. ENCE näytti samalla myös epäilijöilleen, että ei ole kohonnut maailman rankingissa aivan sattumalta.

ENCE eSports osallistui Sao Paulossa pelattuun kutsuturnaukseen 22.-23.3. ja kaatoi nopeatempoisessa turnausohjelmassa kovia nimiä, kuten Ninjas in Pyjamas, FaZe Clan ja isäntämaan MIBR. Astralista vastaan tuli niukka tappio ja Liquidia vastaan kirvelelevä tasapeli. ENCEllä oli sauma jopa voittaa Liquidia vastaan pelattu ottelu, kun se oli johtoasemassa 15-14 viimeiseen erään lähdettäessä. Tiukan otteluohjelman vuoksi tasapisteissä olleiden joukkueiden järjestys rankattiin voitettujen erien erolle ja se oli Liquidille eduksi. Näin ollen ENCE jäi finaalin Best of Three -kamppailusta ulos, mutta kuittasi kuitenkin hienon $20,000 palkinnon.

ENCE eSportsin ranking kohenee

Satumaisten otteiden jälkeen ENCEn otteisiin oli varmasti monilla suuria kysymysmerkkejä. Vastaavasti taas suomalaiset kannattajat odottivat luonnollisesti vesi kielellä vastaavia otteita ja mahdollista Astraliksenkin päihittämistä. ENCEn otteet noteerattiin turnauksesta tosissaan ja suomalaisten sijoitus nousikin upeasti HLTV:n maailman rankingissa pykälällä kohti kärkeä. ENCE eSports majailee artikkelin kirjoitushetkellä upeasti jo TOP3:ssa!

Seuraavaksi tiet vievät Kiinaan

ENCEn matka jatkuu seuraavaksi Kiinan StarSeries & i-Leaguen Season 7:ssa. Ottelut pelataan Shanghaissa ja tapahtumaan osallistuu joukkueita yhteenä 16. ENCEn ensimmäinen ottelu on ohjelmassa lauantaina klo 05:00 alkaen.

Ensin vuorossa on Group Stage -tason matsit Best of Three -mallilla. Nämä pelataan 30.3.-4.4.2019 välisenä aikana.

Sen jälkeen vuorossa on Playoffit, jotka otellaan 5.4.-7.4.2019. BO3-malli jatkuu myös pudotuspeleissä, lukuun ottamatta Grand Finalia, jossa hakataan tarvittaessa peräti viisi karttaa (BO5)!

Palkintorahaa jaetaan yhteensä $500,000. Tästä voittajalle menee varsin mukavasti $250,000 siivu.

Pidetään peukkuja suomalaisten menestykselle!


Joukkueet: