ENCE eSports hassutteli Avangarin kumoon 2-0 – Katso videot!

esports-vihjeet

Suomalainen ENCE eSports kohtasi sunnuntain päiväpelissä Team AVANGARin. Matsissa oli huikeat panokset, sillä voittajalle oli tiedossa Legend-status ja varmistus peleistä Spodek-areenan Champions-stagella.

Karttojen valintatilaisuudessa AVANGAR valitsi kotimaakseen Miragen ja ENCE turvautui tutusti Trainiin. Ylimääräiseksi kartaksi jäi Overpass, josta ENCE on suoriutunut viime aikoina myöskin varsin vahvasti.

Mirage – Myös vieraissa, kun kotonaan

AVANGAR aloitti terroristeina ja vei pistooli-erän, mutta ENCE vastasi jo heti seuraavassa erässä onnistuneella force-retkellään. Kosto-oston jälkeen ENCE onnistui viemään myös kolme seuraavaakin roundia ja saavutti näin ollen johtoaseman 4-1. Erävoittoa alusti hieno xseveNin tripla ja kaupan päälle viritetyn pommin purku.

Kazakstanin pojat pääsi kuitenkin veren makuun ottelun edetessä ja käänsivät tilanteen terroristeille nopeasti lukemiin 4-5. Rynnistys kuitenkin tyrehtyi hetkeä myöhemmin ja ENCEn puolustus toimi ympäri karttaa. Ensimmäinen osuus päättyi suomalaisten johtaessa 9-6.

xseveNin taidonnäyte

Toiselle puoliskolle lähtiessä ENCEn oli aika siirtyä terroristeiksi. Suomalaisten johto kasvoi ensimmäisten neljän voitetun erän seurauksena jo tilanteeseen 13-6. AVANGAR onnistui saamaan CT:nä muutamia eriä ja vastaavasti ENCE taasen onnistui resetoimaan jo valmiiksi tiukassa olevan rahatilanteen kazakstanilaisten lompakossa. Ensimmäinen kartta päättyi ENCEn eduksi 16-12.

Train – #EZ4ENCE

Oli aika siirtyä ENCEn valitsemaan Juna-karttaan ja siinä suomalaiset ovatkin olleet todella vahvoja. AVANGAR aloitti CT:nä ja onnistui viemään heidän kannaltaan erittäin tärkeän pislan.

ENCE palautti kuitenkin AVANGARin takaisin maan pinnalle ase-erillään ja siirtyi johtoasemaan 3-2. Kazakstanilaiset tasoittivat tilanteen nopeasti 3-3, mutta sitten oli Aleksib:n aika ottaa takukirja esiin.

AVANGARin tasoituksen jälkeen suomalaiset veivät yhteen soittoon kuusi erää, eikä Kazakstanilaisille jäänyt kuin rippeet käsiin omasta CT-osuudestaan. Ensimmäinen puolisko päättyi ENCElle vastustamattomasti 10-5.

fitchin kolmoset pislasta

Oli ENCEn vuoro siirtyä CT:ksi ja samalla toteamaan AVANGARin paremmuus pislaerässä. ENCE hävisi myös säästöeränsä, mutta sen jälkeen alkoi suomalainen kylmä ilma virtaamaan terroristien baseen.

Molemmat pommipaikat olivat tänään riittävän lujasti lukossa ja AVANGARin taival näissä Majoreissa alkoi näyttämään tulleen päätökseen. Aerial purki pommin savun seasta 12hpn turvin ja vei jopa hieman hupaisalla tavalla Trainin ENCEn 16-7-voittoon ja samalla päätti matsin ENCElle 2-0!

Huitoo, huitoo, vaan ei osu!

Suomalainen ENCE eSports saavuttaa näin historiallisesti Legend-statuksen ja pääsee kahdeksan parhaan joukkoon pelaamaan Spodek-areenalle!

Lue myös: Video: Suomalainen eSports-joukkue ENCE sai oman huikean kannatuslaulunsa


Joukkueet: