ENCE eSports jyräsi voittoon ja jätti vastustajansa ViCisemään

bugi

ENCE eSports vei kiinalaisen ViCin StarSeries i-Leaguen BO3-kamppailussa selvin lukemin 2-0. Karttoina toimivat Inferno ja Train.

Suomalainen ENCE eSports kohtasi kiinalaisen ViCin tämän päivän i-League kamppailussa. Molemmat joukkueet olivat voittaneet ja hävinneet yhdet aiemmin pelatut matsit. ENCE ei antanut kiinalaisjoukkueelle tänään mahdollisuuksia ja veikin matsin laadukkaalla peruspelillään.

ViCi valitsi omaksi kartakseen Infernon ja pääsi aloittamaan Counter-Terroristeina. Vahvasta CT-painotteisuudestaan huolimatta ENCE onnistui paiskomaan Inffin ensimmäisen puoliskon itselleen röyhkeästi 11-4. ViCi onnistui viemään omalta terroristi-osuudeltaan pislarundin ja sai ENCEn säästellessä myös seuraavan. ENCE otti kuitenkin komennon ensimmäisellä ase-erällä ja paketoi karttavoiton viiden rundin putkellaan.

sergej löi liinat kiinni A-sitellä

ENCE pelasi kotikarttanaan Trainin ja aloitti jälleen terroristeina. Pislarundi suomalaisille ja heti perään kaksi seuraavaakin. Kiinalaismiehistö kavensi viidenteen erään tilanteeksi 3-2, mutta sen jälkeen lautaselle jäi vain murut noukittavaksi ENCEn painellessa läpi vuotavan puolustuksen. Ensimmäinen puolisko vakuuttavasti ENCE eSportsille 12-3.

Aerialin taiteilut pislasta

ENCEn CT-puoli alkoi yllättävästi pislatappiolla, mutta toisen osuuden kaksi ensimmäistä erää oli lopulta kuitenkin varsin laiha lohtu ViCille. Suomalaiset painoivat höpinää tötteröön ja ”allu” antoi AWP:nsa laulaa. Ensimmäinen ottelupallo oli eränumeroissa 15-5, jonka ViCi onnistui vielä kääntämään erävoitoksi. Sen jälkeen tuli kuitenkin noutaja ja ENCE naulasi Trainin itselleen 16-5. Otteluvoitot näin ollen 2-0 ja ENCEn turnaustilasto 2W-1L!

Allulla oli kahden pelatun kartan jälkeen statsit aika mukavasti +29. Ei hassummin pelailtu!

Lue myös: ENCE eSportsin Brasilian vierailu päättyi pronssimitaliin – Rank up is real!


Joukkueet: