ENCE eSports pieksi G2:n tärkeässä matsissa! – Tsekkaa videot!

ENCE eSports

Suomalainen ENCE eSports voitti komealla esityksellä ranskalaisen G2:n ja lähetti vastustajansa kotimatkalleen. Matsi pelattiin Best of Three -mallilla, mutta kolmatta karttaa ei tänään tarvittu.

Karttojen valintatilaisuudessa G2 valitsi Dust2:n ja ENCE taasen Miragen. Dust2 ei ole ENCEltä sujunut ihan suunnitelmien mukaan, joten G2:n valinta oli täysin perusteltu. Aiemmassa artikkelissa uumoiltiinkin, että miten ranskalaiset mahtavat suhtautua Trainiin. Niin kävikin, että he poistivat sen omalla hylkäysvuorollaan ihan ymmärrettävistä syistä.

Dust2 – Jatkojen kautta voittoon

G2 aloitti oman karttansa terävästi viemällä pistoolierän, mutta ENCE vastasi tähän nopeasti. Näin ollen tilanne oli neljän erän jälkeen tasan 2-2. G2 karkasi kuitenkin kolme erää myöhemmin jo 5-2-johtoasemaan. Tämän jälkeen XseveN, Aerial ja Aleksib antoivat komeita yksilönäyttöjä neljän tapon erillään ja ensimmäinen puolisko paketoitiin ENCEn johtaessa 9-6.

xseveNin neloset

Ranskalaiset veivät myös toisen pistoolierän nimiinsä ja näin ollen ENCEn taival myös terroristipuolella käynnistyi hieman nahkeasti.

Hävityn pislan ja sen jälkeisen erän jälkeen ENCE sai haalittua muutaman lisäroundin reppuunsa, mutta G2:n puolustus piti jatkossa ja tilanne oli kutkuttavasti 11-11.

Suomalaisilla oli mahdollisuus pistää homma pakettiin, kun joukkue karkasi 15-11-johtoon. G2 kuitenkin taisteli väkisin viimeiset neljä erää nimiinsä, joten oli aika siirtyä kohti jatkoja. Ratkaisu saatiin kuitenkin kohtuullisen nopeasti, kun ENCE vei kartan lopulta makeasti numeroin 19-17.

allun triplatappo jatkoerässä

Mirage – Pysäyttämätön ENCE

ENCE aloitti Miragen terroristeina ja otti pislarundin Aleksib:n hienon alustuksen seurauksena. G2 vastasi ENCElle ensimmäisessä ase-erässä ja kavensi tilanteen 2-1.

ENCEn juonikkuus oli kuitenkin tänään ranskalaisten puolustukselle liikaa ja pian oltiinkin jo tilanteessa 7-1. G2 sai tämän jälkeen yhden erän nimiinsä, minkä jälkeen oli taas ENCEn vuoro resetoida ranskalaisten rahatilanne viemällä seuraavat kolme erää.

G2 otti vielä loppuun kolme roundia yhteen soittoon, joten ensimmäinen osuus päättyi ENCE-merkkisesti 10-5.

allun komeat pislatapot

Suomalaiset veivät Miragen toisenkin pisla-erän ja siitä yllä olevassa videossa pieni näyte.

G2 käynnisti pienimuotoisen comebackin ja kavensi tilannetta 9-12. Suomalaisjoukkue vastasi kuitenkin tähän viemällä taas pari seuraavaa erää. ENCE viimeisteli karttavoittonsa vastustamattomasti 16-10 ja lähetti ranskalaiset kotimatkalleen!

ENCE eSports pelaa seuraavan kerran sunnuntaina ja silloin panokset ovat todella suuret. Ottelun voittaja saa itselleen tiketin Champions-stagelle, jossa pelaa turnauksen kahdeksan parasta joukkuetta!

Lue myös: Video: Suomalainen eSports-joukkue ENCE sai oman huikean kannatuslaulunsa


Joukkueet: