ENCE eSports raivasi FaZen kustannuksella tiensä playoffeihin – Katso videot!

Ence esports

Suomalainen ENCE eSports otti komean voiton FaZe Clanista Kiinan StarSeries i-League Season 7 -turnauksessa. Voittajalle oli luvassa pudotuspelipaikka, kun taas häviäjä joutui vielä hakemaan vauhtia muiden hävinneiden kesken.

ENCE pelasi täyspitkän ottelun FaZen kanssa matsin venyessä aina kolmanteen karttaan saakka. Karttojen valintatilaisuudessa FaZe Clan pickasi itselleen Dust2:n ja ENCE lähti tällä kertaa liikkeelle Nukella. Overpass jäi ylimääräiseksi kartaksi.

Dust2

Ottelu aloitettiin Dust2:lla, joka on aiheuttanut ENCElle kohtuullisen paljon harmaita hiuksia viime aikoina. Suomalaiset onnistuivat tällä kertaa kohtuullisen hyvin ja karttavoitto oli lopussa kolmen erän verran sinettiä vailla. FaZe oli kuitenkin vahvempi ja ratkaisu saatiin vasta jatkoerillä. Suomalaisten harmiksi karttavoiton nappasi FaZe Clan, joka siirtyi näin ottelusarjassa johtoon 1-0.

Aerialin triplat

Nuke

Seuraavaksi oli vuorossa ENCEn karttavalinta Nuke. ENCE näytti jo alussa menevän menojaan, kun yhdeksän pelatun erän jälkeen sillä oli 7-2johtoasema. FaZe kiristi sen jälkeen puolustussuunnan ruuvia ja onnistui kahmimaan valtaosan loppu-osuutensa eristä ja ensimmäinen puolisko päättyi ENCElle 8-7.

allu sniperöi neljä CT-puolella

CT:nä ENCE otti vahvan otteen pelistä ja karkasi pian johtoon 12-7. FaZe sain tämän jälkeen vielä muutaman erän plakkariin, mutta siitä ei lopulta suurta iloa ollut. ENCEn pojilla sen sijaan oli aihetta iloon ja kartta kirjattiin suomalaisten nimiin 16-10. Otteluvoitot nyt 1-1.

Overpass

ENCE eSports aloitti viimeisen kartan CT:nä ja lähti hakemaan kahden ensimmäisen erähäviön jälkeen itselleen oikeutta. Oikeutta tuli ja matsi kääntyi pian suomalaisten hyväksi 6-2. FaZe sai tuhottua ENCEn rahatilanteen nopeasti muutamalla erävoitolla ja ilmoittautui mukaan taistoon. Pari viimeistä erää kuitenkin taas ENCElle ja ensimmäinen puolisko suomalaisille 9-6.

Aleksib liekeissä nelikolla

FaZe vei pisla-erän myös CT:nä. ENCE sai ase-erällä kuitenkin palautettua FaZen maanpinnalle ja kahdenkymmenen erän jälkeen tilanne oli ENCEle 12-8. Overpass oli tänään suomalaisten hallinnassa, eikä FaZesta loppujen lopuksi ollut todellista uhkaa. ENCE onnistui resetoimaan aina hävittyjen eriensä jälkeen vastustajan rahatilanteen ja kuittasi kartan Nuken tapaan 16-10.

Otteluvoitot ENCE eSportsille 2-1 ja matka pudotuspeleihin varmistui! FaZe sen sijaan lähtee vielä hakemaan uutta mahdollisuutta häviäjien keskuudesta.


Joukkueet: