ENCE eSports rymisteli voitosta voittoon – varmisti paikan pudotuspeleihin!

ENCE eSports dokumentti / Pallomeri.net

Suomalainen ENCE eSports pelasi avauspäivän ottelunsa tänään Katowicen Europe Minor Championship turnauksessa ja varmisti samalla paikkansa perjantaina käynnistyviin pudotuspeleihin.

ENCE pelasi kaksi ottelua tänään käynnistyneessä CS:GO Europe Minor -turnauksessa. Ensimmäinen ottelu oli Ex-Space Soldiersia vastaan, kartaksi valikoitui Train. Ottelu päättyi selkeällä erolla 16-6, kun Space Soldiers jäi terroristiosuudellaan täysin telineisiin. Matsin päätyttyä ehdittiin toki studiosta todeta, että ottelun selvät loppulukemat eivät välttämättä täysin koko totuutta matsista kuitenkaan kertoneet.

ENCEn illan toinen ottelu pelattiin hetkeä myöhemmin ja vastaan asettui Windigo. Päivän toinen ottelupari pelattiin Best of Three -mallilla ja kartoiksi valikoitui tällä kertaa ENCEn toimesta Mirage ja Windigolta Inferno. Dust2 jäi ylimääräisenä karttana varalle, mikäli voittajaa ei olisi kahdesta kartasta vielä saatu.

Matsi alkoi Miragella ja ENCE otti vahvasti kuskin paikan. Ensimmäinen puolisko päättyi lopulta 11-4. Toisella osuudella Windigo painoi kirivaihteen päälle ja tilanne oli jo 13-11. Tässä vaiheessa ENCE tosin päätti laittaa leikille lopun ja tiukensi puolustustaan sen verran, että sai raapaistua viimeiset kolme rundia ja ensimmäinen kartta päättyi 16-11.

Statistiikan valossa ENCEllä ei ollut Infernoon lähtiessä kaikista paras tilanne, koska tiimi oli suoriutunut siitä kaikki kartat huomioon ottaen kaikista heikoimmin. Statsit ovat kuitenkin vain statseja ja ENCE eSports painoi itsensä nopeasti johtoon. Varsinkin ”allu” oli tänään GOD-tuulella napaten ensimmäiseen kuuteen rundiin peräti 14 tappoa. Ensimmäinen osuus päättyi 13-2.

Toisen osuuden alussa Aerial napautti pislarundilla nasevat kolme entryä ja samalla bulgarialaisten haaveet Infernon suhteen alkoivat olla lopullisesti sammuneet. Inferno päättyi lopulta ENCElle murskalukemin 16-3 ja suomalaisjoukkue varmisti näin lohkovoittonsa!

Katso myös: Tässä on Ylen julkaisema Inside ENCE -dokumentti – käsittelyssä Suomen kovin CS-joukkue!


Joukkueet: