Pelit Champions Stagella alkaa – ENCE eSports vs Team Liquid

ENCEn ENCE eSports

ENCE eSports on raivannut upeilla otteillaan tiensä aina Katowicessa pelattavan CS:GO Major -turnauksen Champions Stagelle asti. Kyseessä on pudotuspelisarja ja peliohjelma on äärimmäisen raaka. Hävinnyt putoaa pois pelistä ja voittaja jatkaa kohti välierää.

Sisukas suomalaisjoukkue on haastanut isot organisaatiot kerta toisensa perään ja seuraava haukattava onkin iso ja paha Team Liquid. Ottelu pelataan Best of Three -mallin mukaisesti, eli kumpikin joukkue valitsee valintatilaisuudessa itselleen omat kotikartat, minkä jälkeen pelataan tarpeen mukaan myös kolmas kartta. Team Liquid lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, eikä ihme sillä joukkue majailee maailman rankingissa sijalla 2.

Oletko jo katsonut ENCE TV:stä dokumenttisarjan The Road to IEM Katowice 2019?

ENCE eSports vs Liquid

Ottelun arvioitu alkamisaika on 28.02.2019 klo 20:50, mutta huomioittehan eSports-matsien hieman villitkin aikataulumuutokset.

Coolbet tarjoaa ENCEn voitolle pelimarkkinoiden korkeimmat kertoimet (3.39 ENCEn voitolle*), käy tekemässä pelitili tai kirjaudu jo olemassa olevalle tilillesi. Kätevimmin pelitilin auki saat alla olevasta painikkeesta. Tsemppiä vetoihin!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Matsit on katsottavissa ilmasena live streamina Twitchin kautta. Kaikki ottelut sisältävät laadukkaan englanninkielisen selostuksen ja studion.

MATSI AUKI TÄSTÄ!

Katso myös: eSports-joukkue ENCElle huikea kunnianosoitus – joukkueelle tehtiin oma kannatuslaulu


Joukkueet: