VIDEO: ENCE eSportsilla selkä seinää vasten – Tsekkaa raportit ja aikataulu!

ENCE eSports xseven

ENCE eSportsin avauspäivän ottelut eivät menneet aivan suunnitelmien mukaan ja joukkue joutuukin lähtemään toisen päivän BO3-ottelusarjaan tappiot niskassaan. Suomalaiset kohtasivat keskiviikkona pelatuissa Legends-stagen matseissa Renegadesin ja HellRaisersin.

Suomalaiset lähtivät molempiin otteluihin lievänä ennakkosuosikkina ja varsinkin Renegadesia kohtaan koettu tappio aiemmassa vaiheessa oli varmasti vielä sisuuntuneiden suomalaisten muistissa. Molemmat ensimmäisen päivän ottelut olivat Best of One -mallilla pelattuja, joten varsinaisia kotikarttoja ei tällä kertaa valittu. Renegadesia vastaan kartaksi valikoitui Inferno ja myöhemmin pelattavaan HellRaisers matsiin taasen Dust2.

ENCE vs Renegades

Inferno

ENCE aloitti ottelun CT-puolella ja ottelu alkoikin mukavasti suomalaisten johtoasemassa huonosta alusta huolimatta. Renegades meni 4-1-johtoon, mutta tämän jälkeen puolustus alkoi viemään pidempää kortta ja peli oli kääntynyt jo lukemiin 4-4. Suomalaisjoukkue sai tylsytettyä Renegadesin lennon ja loppuosuus mentiinkin ENCEn komennossa. Ensimmäisen puolisko päättyi 10-5.

Renegades aloitti myös toisen puolen tehokkaasti ja vei pistoolierän nimiinsä. Renegadesin puolustus kesti tarvittavat ja tilanne oli kääntynyt nopeasti jo heidän 14-12 johtoasemaksi. ENCE sai vielä yhden erävoiton, mutta sen jälkeen Renegades naulasi tarvittavat kaksi erää salkkuunsa ja ottelu paketoitiin australialaisille 16-13.

aleksib ja B-site pidoissa

allun bossitripla

ENCE vs HellRaisers

Dust2

ENCE aloitti D2:n CT:nä ja toisin kuin Inferno, niin Dust2 on taas karttarakenteensa vuoksi todella vaikea pelattava hyvin taktikoivia terroristeja vastaan.

HellRaisers vei harmillisesti pistoolierän ja sitä myöden ENCE joutui säästämään seuraavaan. Suomalaiset kuitenkin vastasivat hyvin HellRaisersin tuleen ja veivät kolmannen roundin itselleen. Siitä lähtien alkoikin sitten varsinainen ”Hell March” soimaan ja ENCE sai napattua toisen voitetun erän vasta, kun tilanne oli jo 1-12. D2:n ensimmäinen puolisko päättyi HR:n 2-13-voittoon.

Teropuolle voimasuhteet kääntyivät ENCEn viedessä pislan ja sen jälkeen vielä neljä seuraavaakin kaventaen tilanteeksi 7-13. HellRaisers sai kuitenkin omalla puolustusosuudellaan raavittua riittävästi roundeja ja tällä kertaa vain kolme oli riittävästi. Parhaimmilaan ENCE pääsi kolmen erän päähän, mutta siinä vaiheessa HellRaisersilla oli jo 15 erää plakkarissa. Lopputulos 12-16 ja ENCElle päivän toinen tappio.

woxicin taidokkaat sniperoinnit

ENCE vs BIG

Keskiviikkoisten tappioiden jälkeen on aika taas kerran kerätä se kuuluisa leuka rinnasta ja valmistautua kohtaamaan saksalainen BIG. Ottelu on esimmäinen Best of Three -mallilla pelattava ja molemmat joukkueet ovat nyt selkä seinää vasten. Toivomme suomalaisten menestystä ja lisäjännitystä tarjoaa luonnollisesti vedonlyönti!

Ottelun arvioitu alkamisaika on 21.02.2019 klo 16, mutta huomioittehan eSports-matsien hieman villitkin aikataulumuutokset.

Coolbet tarjoaa ENCEn voitolle pelimarkkinoiden korkeimmat kertoimet (1.70 ENCEn voitolle*), käy tekemässä pelitili tai kirjaudu jo olemassa olevalle tilillesi. Kätevimmin pelitilin auki saat alla olevasta painikkeesta. Tsemppiä vetoihin!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Matsit on katsottavissa ilmasena live streamina Twitchin kautta. Kaikki ottelut sisältävät laadukkaan englanninkielisen selostuksen ja studion.

MATSI AUKI TÄSTÄ!

Katso myös: eSports-joukkue ENCElle huikea kunnianosoitus – joukkueelle tehtiin oma kannatuslaulu

*Artikkelin kirjoittamisajankohtana


Joukkueet: