ENCE fantastiseen voittoon – tanskalaisjätti Astralis kaatui upeasti

ENCE doto havu JANO Esports

ENCE jatkoi taivaltaan ESL Pro Leaguessa, kun se kohtasi tanskalaisjätti Astraliksen.

CS:GO palasi eilen kesätauolta, kun ESL Pro League polkaistiin käyntiin. Samalla ENCE saatiin myös askiin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, kun joukkue taipui Vitalitylle avausottelussaan.

Tänään joukkue sai kuitenkin uuden mahdollisuuden, kun tanskalainen Astralis haastoi doton ja kumppanit. Kartoiksi tähän otteluun valikoita ENCEn nappaama Ancient, juuttien valitsema Nuke ja mahdolliseksi ratkaisijaksi ottelussa jäi Dust2.

ENCE aloitti matsin huikealla tavalla, kun se suorastaan dominoi Ancientia. Joukkue oli selvästi tehnyt kotiläksynsä mappipoolin uusimman tulokkaan suhteen, sillä Astralis oli alusta alkaen aivan köysissä. Erityisesti puolalaispelaaja hades oli tulessa, kun mies nakutti 29 frägiä ja johdatti joukkueensa upeaan 16-9-voittoon.

ENCE paketoi pelin

Ensimmäisen mapin voitto ei tarkoittanut ottelun kannalta vielä mitään, sillä Astralis on ollut tunnetusti yksi parhaista Nukessa. Vaikka alussa näytti siltä, että ENCE menisi menojaan, oli juuttijengi vielä valmis taistelemaan voitosta. Hyvä hyökkäysosion loppu toi vastustajan nimittäin vain kierroksen päähän ENCEstä ja puolia vaihdettiin kutkuttavan jännittävässä tilanteessa 8-7.

T-puolelle päästyään dycha ja kumppanit oikaisivat nilkkansa ja laittoivat tallan kunnolla pohjaan. ENCE suorastaan dominoi kenttätapahtumia, kun he hyökkäsivät Astraliksen kumoon rundi toisensa jälkeen. Upean esityksen myötä suomalaisorganisaation joukkue nappasi todella maukkaan 16-11-voiton kartasta ja 2-0-voiton koko ottelusta.

Tämän myötä ENCEn saldo Pro Leaguen osalta on 1-1 ja mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat hyvät. Seuraava ottelu on jo huomenna, kun joukkue kohtaa Team Spiritin kello 17:45 alkavassa ottelussa. Tarkemmat tiedot matsista sekä linkki suomenkieliseen livestriimiin löytyy tuttuun tapaan CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,