ENCE fantastiseen voittoon kuolemanottelusta – NiP ulos Majoreilta

ence

Suomalaisorganisaatio ENCE otti jättimäisen päänahan pudotusottelussa, kun Vitality kaatui lukemin 2-0.

ENCEn Major on lähtenyt vaihdellen käyntiin, sillä joukkue oli tähän päivään mennessä onnistunut voittamaan kolmesta ottelustaan vain kaksi. Tämän myötä tiimi lähti jättimäisenä altavastaajana kuolemanotteluun, jossa vastaan asettui maailmanlistan kärjessä oleva Vitality.

ENCE aloitti päivän matsin loistavasti, kun Vitalityn nappaama Vertigo meni suomalaisorganisaatiolle lukemin 16-12. Espanjalaisvahvistus SunPayus oli hirmuisessa vireessä, sillä mies nappasi 28 rundiin yhteensä käsittämättömät 35 frägiä.

Tästä edettiin Nukeen, joka oli todella tasainen loppuun asti. Lopulta 30 rundia ei riittänyt selvittämään voittajaa, vaan kartta venyi aina jatkoajalle asti. Jatkoilla ENCE oli kuitenkin täyttä timanttia ja nappasi huikean voiton numeroin 19-15.

Tämän myötä tiimi etenee 2-2-otteluun, josta voittaja pääsee pudotuspeleihin ja häviäjä tippuu pois jättiturnauksesta. Suomalaisedustus on tällä hetkellä täysin ENCEn varassa, kun Aleksib:n johtama NiP hävisi viime yönä Sproutille ja putosi turnauksesta pois.

https://twitter.com/ENCE/status/1589708814756229120
Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,