ENCE fantastiseen voittoon – vahva debyytti uudelta kokoonpanolta

ESL Pro Leaguen FaZe ESL Pro League ENCEn Valve ENCE CS-asiantuntija allu Major JANO

ENCE aloitti pelit uudella kokoonpanollaan upeasti, kun se kaatoi Snow Sweet Snow -turnauksessa Izako Boarsin lukemin 2-0.

ENCE on tarponut suossa käytännössä siitä hetkestä lähtien, kun Aleksib jätti joukkueen. Viimeisimpänä niittinä joukkue menetti sekä sergej:n että suNnyn ja päätti näin perustaa kansainvälisen kokoonpanon.

Nyt tämä uusittu rosteri nähtiin ensimmäistä kertaa tositoimissa, kun suomalaisjoukkue haastoi puolalaisen Izako Boarsin. Paras kolmesta -muodossa pelattuun otteluun kartoiksi valikoitui Overpass (ENCEn valinta), Train (Boarsin valinta) ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Dust2.

ENCE ei varsinaisesti ole tunnettu Overpassistaan, joten heti päästiin näkemään jotain uutta. Muutaman viikon ajan yhdessä harjoitellut jengi näytti olevan selvästi valmiina ja onnistui allun ja Spinxin vahvan esityksen avulla nappaamaan yhdeksän hyökkäävän puolen kierrosta.

Tämä antoi hyvät asetelmat puolustusosioon, jossa tiimi jatkoi siitä, mihin se hyökkäävällä puolella jäi. Vahva esitys toi ENCElle 16-10-voiton ja ensimmäisen kiinnityksen otteluvoittoon.

ENCE jatkaa vahvaa debyyttiä

Junaan mentäessä asetelmat olivat suomalaisittain vahvat, sillä kartta on tunnetusti ollut ENCElle mieluisa. Tällä kertaa rosteri oli kuitenkin täysin eri kuin viime kerroilla, joten missään nimessä tilannetta ei voinut suoraan verrata aikaisempaan.

Alku olikin selvästi tasaisempi, mutta mitä pidemmälle mappi eteni, niin sitä paremmin ENCE otti ohjat omiin käsiinsä. Izako Boarsin hyökkäykset onnistuttiin tylsyttämään koko ajan paremmin ja paremmin ja puolia vaihdettaessa johto oli jo 10-5.

doton upea 1v3

Toinen osio ei kuitenkaan alkanut yhtä mallikkaasti, vaan puolalaiset ottivat kuskin paikan viemällä peräti kuusi ensimmäistä rundia. Tämä ei kuitenkaan masentanut ENCEä, vaan joukkue taisteli itsensä takaisin peliin mukaan ja meni aivan lopussa vielä Izako Boarsin ohi ja nappasi huikaisevan 16-14-voiton.

ENCE nappasi debyyttiottelustaan upeasti puhtaan 2-0-voiton ja jatkaa pelejään heti huomenna. Tarkkaa aikaa ei ottelulle vielä ole tiedossa, mutta se tullaan pelaamaan alkaen kello 10:00, 13:00, 16:00 tai 19:00. Otteluita voi seurata suomeksi Twitchistä.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,