ENCE FINAALIIN! – Snax jälleen aivan eläin

ence

Suomalaisorganisaatio ENCE raivasi tiensä IEM Dallas -turnauksen finaaliin, kun FURIA kaatui upeasti lukemin 2-0 (16-14, 16-9).

ENCEn huikea marssi Dallasissa jatkuu jatkumistaan. Tällä kertaa mahtivireen sai kokea brassijoukkue FURIA, joka jäi suomalaisorganisaation jalkoihin numeroin 2-0.

Matsi alkoi vastustajan valitsemalla Vertigolla, jonka ENCE aloitti vahvasti. FURIA pääsi kuitenkin toisessa osiossa hyvin peliin mukaan ja kartta oli loppuun asti tiukkaa vääntöä. Voittoon tarvittiin lopulta kaikki 30 rundia, kun Snappi nakutti ratkaisevassa erässä neljä frägiä ja johdatti joukkueensa voittoon lukemin 16-14.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

ENCE marssii finaaliin

Tästä edettiin ENCEn valitsemaan Nukeen, jossa nähtiin selvästi ylivoimaisempi esitys. Yksi maailman parhaista Nuke-tiimeistä oli jälleen pelin päällä ja suorastaan dominoi kenttätapahtumia. Erityisesti Snax oli täysin pitelemätön ja nappasi huimat 27 frägiä selvässä 16-9-voitossa.

ENCE etenee näin ollen finaaliin, jossa vastaan tulee joko Cloud9 tai BIG. Matsi pelataan paras viidestä -muodossa ja se on luvassa sunnuntaina 5.6. kello 19:00. Linkin suomen- ja englanninkieliseen livestriimiin löydät painamalla tästä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,