ENCE FINAALIIN! – Upea näytös maailmanlistan nelosta vastaan

ence

ENCE varmisti paikkansa BLAST Premier Spring Showdown -turnauksen finaaliin, kun se kaatoi Heroicin lukemin 2-1 (16-9, 13-16, 16-5)

Suomalaisorganisaation huikea vire jatkuu, sillä nyt joukkue onnistui kairaamaan tiensä BLAST Premier Showdownin finaaliin. Finaalissa panoksena on paikka BLAST Premierin kevään finaaleihin, joissa mukana on mm. Aleksib:n G2 sekä maailmanlistan ykkösjoukkue FaZe.

ENCE aloitti päivän ottelun Heroicia vastaan upeasti. Ensimmäisenä karttana nähtiin Snapin ja kumppaneiden valitsema Ancient, joka oli alusta alkaen ENCEn hallinnassa. Erityisesti Maden oli mahtavassa vireessä, kun hän nappasi 26 frägiä ja johdatti tiiminsä 16-9-voittoon.

Tästä siirryttiin toisena pelattuun Overpassiin, joka oli tiukkaa vääntöä aivan loppuun asti. Toisessa osiossa Heroic oli kuitenkin liian vahva ja onnistui tasoittamaan ottelusarjan 1-1. Loppulukemat mapista vastustajalle 16-13.

Kaikki ratkesi näin ollen Mirageen, johon ENCE tuli aivan mahtavasti mukaan. Joukkue oli täysin pitelemätön alusta alkaen ja tuhosi Heroicin totaalisesti numeroin 16-5. Tämän myötä joukkue jatkaa finaaliin, jossa vastaan asettuu joko Astralis tai NiP. Matsi on luvassa sunnuntaina kello 20:30.

Maden oli vahvassa vireessä

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,