ENCE finaaliin! – Täysin suvereeni esitys välierässä

ENCE Natus Vincere

ENCE varmisti paikkansa European Development Championship 3 -turnauksen finaalissa, kun se kaatoi brittijoukkue Endpointin.

Suomalaisjoukkue ENCE on esiintynyt todella vaisusti viime aikoina, mutta nyt valoa on jälleen tunnelin päässä. Joukkue pelasi eilen mahtavan ottelun, kun Sprout kaatui upeasti 2-0. Tänään sama meno jatkui, kun brittijoukkue Endpoint asettui allua ja kumppaneita vastaan.

Ottelu alkoi Endpointin valitsemalla Infernolla, jossa joukkueella on todella hyvät statsit. Statistiikoilla ei kuitenkaan ollut palvelimella merkitystä, sillä ENCE antoi vahvan näytteen kunnostaan inffissä. Erityisesti hyökkäävällä puolella nähtiin täydellistä dominointia, joka johti ensimmäiseen kiinnitykseen kohti finaalipaikkaa lukemin 16-11.

Toisena mappina päästiin näkemään ENCEn valitsemaa Trainia, joka on ollut yksi joukkueen vahvimmista kartoista aina. Tämäkään päivä ei tuonut tilanteeseen muutosta, sillä joukkue esiintyi edukseen alusta alkaen. Todella upea hyökkäävä osio toi suomalaisjoukkueelle peräti 10 kierrosta, joka käytännössä sinetöi brittijengin kohtalon. Kun pislarundikin meni ENCEn nimiin, oli joukkueella helppo työ sinetöidä mappi lukemin 16-5 ja koko ottelu numeroin 2-0.

Finaali pelataan vielä tänä iltana ja se alkaa kello 19:00. Finaalissa ENCE saa vastaan bulgarialaisen SKADEn, joka voitti omassa kohtaamisessaan Sinnersin. Linkin suomenkieliseen livestreamiin löydät tuttuun tapaan CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat:
Joukkueet:
Mapit: ,