Uskomaton suoritus! ENCE eteni miljoonaturnauksen finaaliin

ence Grand Final

ENCE on tällä hetkellä kiistatta yksi maailman kuumimmista CS:GO-joukkueista, sillä tiimi eteni toisessa perättäisessä turnauksessa finaaliin.

IEM Cologne -turnauksessa upeasti finaaliin edennyt, mutta lopulta G2 Esportsille taipunut, ENCE saa uuden mahdollisuuden sunnuntaina Gamers8-turnauksessa.

Suomalaisorganisaatio kohtasi lauantain välierässä Heroicin, joka on maailmanlistalla ensimmäisellä sijalla. Vastus oli siis yksi pahimmista, mutta tämä ei ENCEn tekemisessä näkynyt.

Avauskartasta muodostui todellinen trilleri, koska Nuke sujui todella tasaisissa merkeissä. ENCElle tuli ensimmäiset mahdollisuudet karttavoittoon, kun tiimi karkasi 15-13-johtoon. Heroic otti kuitenkin kaksi viimeistä kierrosta nimiinsä ja vei ratkaisun jatkoille. Siellä puolestaan tanskalaiset pääsivät kokeilemaan voittoa 18-17-johtoasemassa, mutta sekään ei tuottanut tulosta, joten edessä oli toinen jatkoaika.

Lopulta trilleri kääntyi ilahduttavasti ENCEn nimiin, kun voittonumerot kirjattiin 22-20. Tämä antoi hurjan buustin tiimin tekemiseen, joten toisesta kartasta muodostui totaalinen ylikävely. Overpass menin ENCEn nimiin murskaavasti 16-5, joten finaalipaikka irtosi suoraan 2-0-voitolla.

Sunnuntain huipennuksessa vastaan asettuu Vitality, joten luvassa on todellinen jännitysnäytelmä. Myös panokset ovat kovat, sillä mestari kuittaa miljoonan dollarin palkintopotista peräti 400 000 dollarin osuuden. Toiselle kilahtaa 180 000 dollaria.

Finaali on ohjelmassa klo 20:00 ja se pelataan BO3-systeemillä.


Joukkueet:
Ottelut: