ENCE ja GORILLAZ taistelevat toisiaan vastaan – panoksena paikka Nordic Masters Falliin

GORILLAZ sergej SuNnyn sunny ENCEn GODSENT ENCE IEM Beijing DreamHack Masters Winter FPX GORILLAZ

Suomalaisorganisaatio ENCE kohtaa GORILLAZin, jossa pelaa joukkueen entiset tähtipelaajat suNny ja sergej.

Pelaajatcom julkaisi Series Fall Showoffin joukkueet, jotka taistelevat paikasta Nordic Masters Falliin. Mittelössä tulevat kohtaamaan ENCE ja GORILLAZ, joista jälkimmäisessä pelaa entiset ENCE-pelurit suNny ja sergej.

Paras kolmesta -muodossa pelattavassa matsissa on siis jättimäiset panokset, sillä turnauspaikan myötä voittaja saa mahdollisuuden taistella 25 000 dollarin palkintopotista sekä paikasta BLAST Premier Fall Showdownissa. ENCE oli ennen pelaajien taukoa hyvässä vireessä, mutta GORILLAZ ei ole pelannut sitten toukokuun ja on edelleen ilman viidettä pelaajaa.

Ottelusta on varmasti tulossa jännä taistelu, sillä sergej ja suNny lähtivät ENCEstä käytännössä ovet paukkuen. Toki suurin syy tähän oli AWP-pelaaja Aleksi ”allu” Jalli, joka ei enää ole osa suomalaisorganisaation rosteria.

Ottelun ennakkosuosikista ei tarvitse kiistellä, sillä pian ESL Pro Leaguessa pelaava ENCE on ehdottomasti voittajasuosikki. GORILLAZ on kuitenkin pelannut niin vähän, että kukaan ei voi tietää joukkueen todellista kuntoa. Lisää maustetta tuo se, että flushan johtaman jengin pelejä ei pääse kelailemaan demoilta, mikä vaikeuttaa valmistautumista otteluun.

Ottelun häviäjä saa vielä toisen mahdollisuuden, sillä tappion kärsinyt joukkue pääsee kilpailemaan Pelaajatcom Series Fall Finalsiin, jossa on jaossa vielä yksi paikka Nordic Mastersiin. Ennakkoon mielenkiintoinen matsi pelataan 22.8. kello 19:00 ja sitä voi katsoa suorana Twitchin kautta. Linkin suomenkieliseen livestriimiin löydät tuttuun tapaan CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: