ENCE hävisi ensimmäisen matsinsa – pelaa huomenna veitsi kurkulla

ENCE

ENCE aloitti pelinsä cs_summit 6 -turnauksessa, kun se kohtasi tanskalaisen Heroicin. Tiukka matsi meni lopulta tanskalaisvastustajalle karttavoitoin 2-1.

ENCE lähti ennakkosuosikkina päivän kohtaamiseen tanskalaisia vastaan, jotka ovat olleet melko vaisuja viime aikoina. Vastustaja joutui toki muuttamaan rosteriaan sekä sai uuden valmentajan, joten mikään suuri ihme ei ole, että peli on takkuillut hieman. Jo eilisessä ennakossamme toimme julki, että helpolla tätä matsia ei missään nimessä suomalaiset tule voittamaan.

Karttoja alkoi valita ensin juutit, jotka päätyivät de_nukeen. ENCE puolestaan valitsi itselleen tutun ja turvallisen de_trainin ja mahdolliseksi ratkaisevaksi kartaksi jäi de_mirage. Mapit olivat siis suomalaisten kannalta ennakkoon hyvät, vaikka joukkueella olikin viime RtR-turnauksessa isoja ongelmia Nuken kanssa.

Allun jengi pääsi aloittamaan ydinjätemaan helpommalla CT-puolella, joten heti kärkeen oli hyvä puolisko tilauksessa. Alku ei kuitenkaan mennyt toivotulla tavalla, vaan tiimi otti heti ensimmäiset viisi rundia käkeen. Sama meno jatkui, kun ENCE ei saanut kerättyä peräkkäisiä rundeja ja hävisi suurimman osan dueleista, joten puolia vaihdettaessa tanskalaiset olivat jo 11-4-johdossa.

ENCE herää henkiin junassa

Toinen osio alkoi suomalaisten kannalta lupaavasti, vaikka joukkue hävisikin pislarundin. Tämän jälkeinen forcevoitto antoi vielä toivoa taistelusta mapin suhteen, mutta tämäkin ilo loppui lyhyeen. Molemmat jengit napsivat vuorotellen itselleen forcevoittoja, kunnes kierrokset loppuivat ENCEn osalta käytännössä kesken ja mappi meni täten Heroicille lukemin 16-8.

Trainin ENCE aloitti lähtökohtaisesti vaikeammalla teropuolella ja alku oli jälleen suomalaisjoukkueelle haastava. Ensimmäisen kahdeksan osalta juuttijengi otti nimiinsä kuusi kierrosta ja johti näin jo 6-2. Tässä vaiheessa Aerial ja muut saivat kuitenkin aivan uutta virtaa ja onnistuivatkin nappaamaan seuraavat kuusi kiesiä, joka tarkoitti voittoa ensimmäisestä osiosta numeroin 8-7.

Loppuosion mukava flow jatkui myös CT-puolelle ja jengi onnistui viemään myös pislarundin sekä vastustajan säästörundit itselleen. Ensimmäinen aserundikin meni sergejn jengille, joten tilanne alkoi olla jo junan osalta taputeltu. Heroic onnistui nappaamaan vain yhden hyökkäävän puolen kierroksen, kun ENCE tuhosi vastustajansa hyvällä puolustuksellaan ja napsi näin 16-8-voiton.

Kaikki kiinni Miragesta

Miragessa ENCE aloitti jälleen hyökkäävänä osapuolena ja hävisi ensimmäiset kiesit. Aseilla joukkue kuitenkin sai taisteltua itsensä vielä hyviin asemiin, kun seitsemästä ensimmäisestä rundista joukkue sai vyölleen kolme. Stavn ja kumppanit kuitenkin pistivät loppuosion ajaksi semmoiset lukot siteille, että lopulta Twistan suojatit onnistuivat ottamaan vain neljä kierrosta koko puoliskosta.

Pistoolikierros oli jälleen todella arvokas, mutta sitä ENCE ei onnistunut taaskaan viemään itselleen. Kun forcekierrokset menivät juuteille, alkoi matsi olla finaalissa. Vaikka suomalaiset onnistuivatkin voittamaan yhden asekierroksen, oli se lähinnä lohdutuspalkinto. Viimeisestä kartasta siis selkeä 16-5-voitto Heroicille, joka tarkoitti voittoa myös matsista mapein 2-1.

ENCE tippuu alempaan kaavioon ja jatkaa siellä toista tanskalaista x6tenceä (ent. Copenhagen Flames), joka hävisi avausottelussaan NiPille. Matsi pelataan huomenna perjantaina kello 19:00 ja ottelun häviäjä tippuu turnauksesta. Majorin kannalta huominen matsi on jättimäisen tärkeä ja se peli suomalaisten yksinkertaisesti pitää voittaa.


Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Ottelut: