ENCE jatkaa hirmuisessa vireessä – nyt kaatui huippujoukkue mousesports

ENCE

ENCE aloitti taipaleensa Gamers Without Borders 2021 -turnauksessa upeasti, kun se kaatoi mousesportsin 2-0 (16-7, 16-12).

Huikeassa vireessä oleva ENCE sai toisen kovavireisen joukkueen vastaan, kun RMR-turnauksen voittanut mousesports haastoi doton ja kumppanit. Ottelu oli osa hyväntekeväisyysturnaus Gamers Without Bordersia, jonka kautta jaetaan palkintorahaa hyväntekeväisyyteen yhteensä 1,5 miljoonaa dollaria.

Matsi alkoi ENCEn valitsemalla Ancientilla, jossa suomalaisjoukkue oli täysin ylivoimanen. Mousesports ei tuntunut tietävän mitä tehdä, kun Spinx joukkueineen hyökkäsi tehokkaasti siteille ja otti ylivoimaisen 12-3-osiovoiton. CT-puoli oli enää vain kosmetiikkaa, kun ENCE nappasi tarvittavat kiesit taskuunsa ja naulasi kartan itselleen vakuuttavasti lukemin 16-7.

Toisena mappina päästiin näkemään mousesportsin nappaamaa Overpassia, josta odotettiin paljon vaikeampaa koitosta. ENCE sai kuitenkin hyvän lähdön myös toiseen karttaan ja pelasi todella eheää puolustuspeliä. Tämä toi joukkueelle myös tukevan johdon, kun puolia vaihdettiin tilanteessa 10-5.

doto oli vahvassa vireessä

CT-puolelle päästyään mousesports yritti vielä kammeta itseään takaisin peliin mukaan, mutta Spinx, doto ja Snappi olivat asiasta toista mieltä. Kolmikko otti nimiinsä 22, 21 ja 21 frägiä ja johdatti näin joukkueensa huikeaan 16-12-voittoon kartasta. ENCEn osalta seuraava ottelu pelataan heti perään, kun joukkue kohtaa devicen NiPin voittajien ottelussa.


Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,